25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Giresunspor, Bandırmaspor'u tek golle devirdi

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Giresunspor, deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor'u İbrahima Balde'nin golüyle 1-0 mağlup etti.

IHA7 Kasım 2020 Cumartesi 17:31 - Güncelleme:
Giresunspor, Bandırmaspor'u tek golle devirdi

TFF 1. Lig’in 9. haftasında RH Bandırmaspor, sahasında Giresunspor’a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapatan taraf oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

15. dakikada Giresun ilk atağında golle buluştu. Uzun atılan bir topla ceza sahasına giren Balde topu Gökhan’ın sağından filelere yolladı. 0-1

Stat: Bandırma 17 Eylül

Hakemler: Murat Erdoğan xx, Mehmet Şahan Yılmaz xx, Mert Bulut xx

RH Bandırmaspor: Gökhan Değirmenci x, Abdurrahim Dursun xx, Fırat Arıkan x (Gökay Güney dk. 46 x), Mickael Franck Pote x, İshak Çakmak xx, Guy Lucien Michel Landel x (Selçuk Alibaz dk. 77 ?), Onur Akbay x, Ruben Rayos Serna x (Erkan Taşkıran dk. 63 xx), Yonathan Alexander Del Valle x (Berat Satılmış dk. 77 x), Orhan Ovacıklı xx, Rahmi Anıl Başaran xx (Lacina Traore dk. 56 x)

Yedekler: Kurtuluş Yurt, Feyyaz Belen, Mahamadou Ba

Teknik Direktör: Erkan Sözeri

Giresunspor: Tolgahan Acar xx, Mamadou Diarra xx, Hüsamettin Tut xx, Mehmet Taş xx, Eren Tozlu x (Erol Can Akdağ dk. 66 x), Michal Jan Nalepa xx (Kerem Kalafat dk. 85 ?), İbrahima Balde xxx, Sadi Karaduman xx, Sergio Antonio Da Luz Junior x (Anthony Chigaemezu Uzodimma dk. 80 ?), Hayrullah Bilazer xx, Caner Hüseyin Bağ xx

Yedekler: Onurcan Piri, Arda Kılıç, Abdou Razack Traore, Yasin Ozan, Sergen Piçinciol, Muhammed Himmet Ertürk, Fatih Yılmaz

Teknik Sorumlu: Ümit Şengül

Gol: İbrahima Balde (dk. 15) (Giresunspor)

Sarı kartlar: Gökhan Değirmenci, Guy Lucien Michel Landel, Onur Akbay, Orhan Ovacıklı, Gökay Güney, Lacina Traore (RH Bandırmaspor), Mehmet Taş, Michal Jan Nalepa (Giresunspor)

ERKAN SÖZERİ: "DEL VALLE VE LANDEL’İN BU KADAR KÖTÜ OYNAMA LÜKSÜ YOK"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, iç sahada 1-0 kaybedilen Giresunspor maçının ardından, "Camianın da büyük beklentisi olan Del Valle, Landel gibi oyuncuların bu kadar kötü oynama lüksleri yok" dedi.

TFF 1. Lig’in 9. haftasında RH Bandırmaspor, Giresunspor’u ağırladığı maçta 1-0 mağlup oldu. RH Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Adana Demirspor maçının bir benzerini yaşadıklarını belirten Sözeri, "Kalemize ilk gelen top gol oldu. Maalesef bunun önüne geçemiyoruz. Sorunlarımız var zaten biliyoruz. Bu sorunları da tedavi etmek durumundayız. Analizlerimizi yapmamıza rağmen, antrenmanlarda iyi çalışmamıza rağmen maalesef bu tarz bir golü yine yedik. Gökhan’ın eline top değmeden gol oldu. Takımın direnci de düşüyor ister istemez böyle olunca. İlk yarıdaki oyun da çok iyi değildi. Bir karakter koyamadık ilk yarıda. Devre arasında yaptığımız konuşmalardan sonra ikinci yarıda Gökay’ı stoper aldık. Gerçekten çok iyi oynadı. Çok yerinde müdahaleler yaptı" diye konuştu.

"KÖTÜ OYNANIR AMA BU KADAR DA KÖTÜ MÜCADELE EDİLMEZ"

İkinci yarı daha iyi bir oyun ve karakter ortaya koyduklarını vurgulayan Sözeri, "Maçı kazanmayı çok istedik. Yaptığımız hamlelerin neticesini alabilirdik. Sonuç olarak alamadık ama baskı olarak aldık. Tabi burada bazı oyuncularımız var büyük beklentide olduğumuz. Camianın da büyük beklentisi olan Del Valle, Landel gibi oyuncuların bu kadar kötü oynama lüksleri yok. Bu oyuncuları da uyaracağız. İnsanların ve camianın beklentilerine karşılık vermemiz gerekir. Bu yüzden bazı oyuncuların dikkatini çekeceğiz. Bu kadar kötü oynama lüksleri yok. Kötü oynanır ama bu kadar da kötü mücadele edilmez. Ama biz pes etmeyeceğiz. Dersler çıkaracağız yine her zamanki gibi. Sonuçta biz bu takımı düzelteceğiz ve ayağa kaldıracağız" açıklamasını yaptı.

"ZAMANA İHTİYAÇ VAR"

Sözeri, zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, "Zamana ihtiyaç olduğunu ilk geldiğimde de söylemiştim. Bugün de söylüyorum, biraz zamana ihtiyaç var. Bugün Giresunspor da biz de çok iyi futbol oynamadık. Havanın rüzgarlı olması da etkendi ama oyunda futbol adına da çok olumlu şeyler yoktu. İkinci yarıda girdiğimiz pozisyonlar vardı. Ofsayt nedeniyle sayılmayan bir gol, arka direkte Berat’ın vuramadığı. Ama ne hikmetse kalemize gelen ilk pozisyon gol oluyor. Bir daha da zaten pozisyon vermedik. Sonuçta mağlup olduk. Milli maç arasına giriyoruz şimdi. Tedavi edeceğiz. Tekrar derslerimizi iyi çalışacağız, antrenmanlar yapacağız. Bu sorunlarımızı düzelteceğiz. Başka bunun çözümü yok. Asla ben pes etmem, vazgeçmem. Oyuncularımız da pes etmeyecek. Bugün kazanmayı ve camianın, yöneticilerin moralini düzeltmek istiyorduk. Bir şekilde düzelteceğiz ama kazanmaya ihtiyaç olduğu ortada" diye konuştu.

ÜMİT ŞENGÜL: "ÖNEMLİ BİR DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNÜYORUZ"

TFF 1. Lig 9. hafta mücadelesinde Bandırmaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Giresunspor’da Teknik Sorumlu Ümit Şengül önemli bir deplasmandan galibiyetle döndüklerini açıkladı.

Bandırmaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Giresunspor’da Teknik Sorumlu Ümit Şengül, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Önemli bir deplasmanda kazandıklarını söyleyen Şengül, "Kazandığımız için mutluyuz. Geçen hafta içeride oynadığımız maçta 3 puan kaybetmiştik. En azından onu telafi ettiğimiz için sevinçliyiz bugün. Oyuncularımız taktik anlamda istediğimiz her şeyi sahaya yansıttılar. Rakibi ikinci bölgede durdurmayı planlamıştık. Yakalayacağımız pozisyonlarda da golü bulacağımızı düşünerek maça başladık. Oyuncularımız rakibe çok fazla hareket alanı bırakmadılar ve maçı kazanmayı bildik. Önemli bir deplasmandan galibiyetle dönüyoruz. Zor bir sürece giriyoruz. Bundan sonra oynayacağımız tüm maçlar hedef peşinde koşan takımlarla olacak. Biz de bunları özellikle içeride oynayacağımız Samsunspor maçı ile birlikte lehimize çevirerek, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bandırmaspor’a da kalan maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.