19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hakan Çalhanoğlu'nun yıkıldığı an! İtalya bu pozisyonu konuşuyor

Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 2-0 yenildi. Karşılaşmanın kırılma anı ise Hakan Çalhanoğlu'nun direkte patlayan şutu oldu. İtalyan basını milli futbolcunun performansına övgüler yağdırırken, direkten dönen top İtalyanların en çok konuştuğu konu oldu.

17 Şubat 2022 Perşembe 11:12 - Güncelleme:
Hakan Çalhanoğlu'nun yıkıldığı an! İtalya bu pozisyonu konuşuyor

Hakan Çalhanoğlu'nu formasını giydiği Inter, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Liverpool'u konuk etti. Giuseppe Meazza Stadı'ndaki maçtan misafir takım 2-0 galip ayrıldı.

İngiliz temsilcisine galibiyeti getiren golleri 75. dakikada Roberto Firmnino ve 83. dakikada Mohammed Salah attı. Liverpool bu sonuçla 8 Mart'ta kendi sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj elde etti.

Hakan Çalhanoğlu İtalya'da yine gündem! "İmkansız işlerin adamı..."

HAKAN ÇALHANOĞLU'NA 7 PUAN

Inter'de Hakan Çalhanoğlu karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 90 dakika sahada kaldı. Başarılı performansıyla göz dolduran Hakan, İtalyan basınından 10 üzerinden 6,5 ile 7 arasında değişen puanlar aldı.

HAKAN ÇALHANOĞLU, ŞUTU DİREKTE PATLAYINCA YIKILDI!

Bu arada maçın 16. dakikasında bir şutu üst direkten dönen Hakan Çalhanoğlu pozisyon sonrasında büyük üzüntü yaşadı. Çalhanoğlu'nun Liverpool maçındaki performansıyla ilgili İtalyan basınında yapılan yorumlar şöyle:

"INTER ORTA SAHASININ EN İYİSİYDİ"

Tuttomercatoweb: "Hakan Çalhanoğlu üst düzeyde oynadı ve Inter orta sahasının en iyisiydi. Özellikle ilk yarıda hiç şüphe yok ki alanının en iyisiydi. Pasları, saha geçişleri ve üst direkten dönen şutuyla... İkinci yarıda ise performansı biraz düşüşe geçti ve takımı kötüye gitti. (6,5 puan)"

"OLAĞANÜSTÜ KARARLILIKLA OYNADI"

Eurosport: "Sansasyonel şutu üst direğe çarptı. Maç boyunca kalite ve olağanüstü kararlılıkla oynadı. (7 puan)"

Hakan Çalhanoğlu kararı Inzaghi'nin başını yaktı!

"GOLE EN ÇOK YAKLAŞAN ADAMDI"

Il Messaggero: "İlk yarıda 16. dakikada şutu üst direkten döndü. Bu şutla Hakan Çalhanoğlu Inter'in gole en çok yaklaşan adamı oldu. (6,5 puan)"

"KALİTE VE FEDAKARLIĞIN KANITIYDI"

Sport Mediaset: "Maçın en büyük gol şansı Hakan Çalhanoğlu'nun sol ayağından geldi. İlk şutunda top üst direkten döndü. Kalite ve fedakarlığın kanıtıydı. (6,5 puan)"

Star.com.tr