19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Inter, Robin Gosens transferinde mutlu sona yakın

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in Atalanta'da forma giyen orta saha oyuncusu Robin Gosens'i kadrosuna katmak istediği ve 25 milyon euro bonservis ödemeyi kabul ettiği öne sürüldü.

26 Ocak 2022 Çarşamba 22:03 - Güncelleme:
Inter, Robin Gosens transferinde mutlu sona yakın

Inter, Atalanta'nın 27 yaşındaki orta sahası Robin Gosens'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İtalyan ekip, Newcastle United'ın da peşinden koştuğu Alman futbolcuyu, 25 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralayacak.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Atalanta'nın bonuslar dahil 25 milyon euroluk bir anlaşmayı kabul etmesinin ardından Robin Gosens'in yarın, Inter için sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

Inter, Alman futbolcuyu zorunlu satın alma opsiyonu bulunan bir anlaşma çerçevesinde kiralık olarak kadrosuna katacak. İddialara göre Gosens, yıllık 2.5 milyon Euro ve ekstradan bonuslar kazanacağı bir sözleşmeye imza atacak.

NEWCASTLE UNİTED DA İLGİLENİYORDU

Premier Lig ekibi Newcastle United da futbolcu ile ilgileniyordu. Ancak Newcastle'ın hem Atalanta'ya hem de futbolcuya daha yüksek bir teklif sunmasına rağmen, Gosens, tercihini İtalyan kulüpten yana kullandı.