25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İşte Ünal Karaman'ın 5 vazgeçilmezi!

Trabzonspor’da Rodallega, Novak, Toure, Sosa ve Yusuf Yazıcı, yirminin üzerinde maçta forma giyerek bir adım öne çıktılar.

24 Mart 2019 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İşte Ünal Karaman'ın 5 vazgeçilmezi!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, sezon başından itibaren sakatlık kâbusu ile boğuşurken vazgeçemediği 5 isim Rodallega, Novak, Toure, Sosa ve Yusuf Yazıcı oldu. Rodallega 26 maçta 2235 dakika sahada kalırken, onu 23 maçta 2037 dakika ile Filip Novak takip etti. Bu ikilinin ardından en çok forma giyen oyuncu ise performansı tartışılan Zargo Toure oldu. Toure, 23 maçta 1895 dakika oynadı. Uzun bir sakatlık dönemi geçirmesine rağmen Jose Sosa da 21 maçta 1812 dakika ile 4. sırada yer aldı. İlk 5'e giren tek yerli isim ise Yusuf Yazıcı oldu. Genç oyuncu 22 maçta toplam 1673 dakika sahada kaldı. İkinci yarı baz alındığında ise en fazla forma giyen isim genç stoper Hüseyin Türkmen oldu. Hüseyin tüm maçlarda 90 dakika forma giyerek, kendisini gösterdi.
 
6 MİLYON TL HAMLESİ
 
Trabzonspor'da üyelikleri iptal edilen ancak sonra bir şans daha verilen 10 bin 564 üyenin ödemelerini yapması durumunda kulübün kasasına ekstradan 6 milyon TL daha girmiş olacak. Ancak hepsinin aidatlarını yatırma ihtimalinin düşük olduğu ve beklentinin 3 milyon TL civarında olduğu ifade edildi.
 
ANLAMLI PAYLAŞIM
 
Yeni Zelanda'daki saldırıda hayatını kaybeden Davud Nabi'nin son sözü olan "Hello Brother" (Merhaba kardeşim) ifadesini paylaşanlara Trabzonspor da katıldı. Yayımlanan videoda Abdülkadir, Amiri, Toure, Olcay, Pereira, Kamil Ahmet ve Abdulkadir 'Hello brother' ifadesini kendi dillerinde tekrarladı.
 
Sabah