19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Transferi açıkladılar! ''Jorge Jesus Fenerbahçe'ye imza attı''

Fenerbahçe'nin Jorge Jesus ile sözleşme imzaladığı ve Portekizli hocanın gelecek sezon sarı lacivertli kulübün başında olacağı iddia edildi.

21 Mayıs 2022 Cumartesi 16:30 - Güncelleme:
Transferi açıkladılar! ''Jorge Jesus Fenerbahçe'ye imza attı''

Fenerbahçe'nin teknik direktör Jorge Jesus ile yaptığı prensip anlaşmaya dair Portekiz'den daha fazla detay gelmeye başladı.

Record'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Jorge Jesus ve ekibine toplam 7 milyon avro maaş ödemesi yapacak. Fenerbahçe ve Jorge Jesus arasında sözleşme, tek şartın gerçekleşmesi halinde geçersiz kılacağı şekilde imzalandı.

Ali Koç ile Jorge Jesus'un uzun süren görüşmeler ve doğrudan temaslar yaptığı, bunun sonucunda sözleşmenin imzalandığı kaydedildi.

SÖZLEŞMENİN GEÇERSİZ OLACAĞI ŞART

Jorge Jesus'un imza attığı sözleşmenin geçersiz olması için Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi bileti alamaması gerekiyor.

FENERBAHÇE, BİLETİ KAYBEDEBİLİR Mİ?

Sezon son haftasında ligden düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, lig üçüncüsü Konyaspor'a karşı da 9 averaj üstünlüğüne sahip.

ARALIK AYINDAN BERİ GÖRÜŞÜYORLAR

Fenerbahçe ile Jesus arasındaki görüşmelere dair daha fazla detay da verildi. Jesus'un Benfica'dan ayrılmasının ardından 2021'in sonundan beri Fenerbahçe ile görüşmelerin olduğu, Portekizli teknik direktörün sezon sonunda ve Şampiyonlar Ligi bileti alınması halinde geleceğini ilettiği de vurgulandı.