26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Karius en kötüler arasında

Karius performansı ile taraftarlara saç baş yoldururken, bu sezon ligde kaleyi bulan 84 şuttan 27’sini kalesinde gördü. 57 kurtarış ile de Süper Lig’de 10. sırada kendisine yer buldu.

StarSpor13 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Karius en kötüler arasında

LORİS Karius, Beşiktaş’ta hayalleri yıktı. Fabri’nin yerine alınan Alman filebekçisi kaleye çare olamadı. Bu sezon 21 lig maçında görev yapan Karius’un koruduğu kaleye 84 isabetli şut geldi. Bunların 27’si gol oldu. Kaleyi bulan her 3 şutun 1’i gol olurken, 57 kurtarış yapan Karius bu istatistikte 10. sırada yer aldı. Rizeli Gökhan 91, G.Saraylı Muslera ve Konyalı Serkan ise 73’er kurtarış yaptı.

LİVERPOOL’UN 9. GOLÜ!

Toplamda 26 resmi maçta 37 gol yiyen Karius, ligde 5 maçta kalesini kapatabildi. Avrupa’da ise 5 maçın tamamında gol yedi. Sosyal medya hesaplarından 25 yaşındaki kaleciye gösterilen tepkiler dikkat çekerken, bir taraftar “Karius, Liverpool’un Beşiktaş’a attığı 9. gol” ifadesini kullandı. Bir çok taraftar da “Karius artık bırak git” çağrısı yaptı .

SÖZLEŞME FESHEDİLİYOR

Öte yandan Beşiktaş yönetimi de Karius ile yolları ayırmak için düğmeye bastı. Liverpool ile sezon başında yapılan anlaşmaya göre Alman kaleci 2 yıllığına kiralanmış ve satın alma opsiyonu da 8 milyon euro olarak belirlenmişti. Yönetimin, opsiyonu kullanmayacağı ve İngiliz kulübü ile kiralık anlaşmasının 2. yılının iptali için görüşmelere başladığı öğrenildi.