24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Kartal'a Japon kardeş

Beşiktaş Başkanı, Mainichi-Sponichi Grubu Başkanı Kawano ile işbirliği 2019’da yapılacak kamp konusunu görüştü. Potada Neophoenix’le kardeş takım olunacak.

StarSpor14 Mart 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kartal'a Japon kardeş

SHİNJİ Kagawa transferinden sonra Uzakdoğu’ya açılma projesine hız veren Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman, Japonya’da ülkenin köklü basın kuruluşlarından olan medya iş ortakları Mainichi-Sponichi Grubu’nu ziyaret etti. Orman’a Kartal Yuvası Genel Müdürü Serdıl Gözelekli ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu eşlik etti.

KAWANO İLE İŞBİRLİĞİ ZİRVESİ

Kartal’ın Başkanı, Mainichi-Sponichi Yönetim Kurulu Başkanı Toshifumi Kawano ile yönetim kurulu üyeleri Atsushi Narita ve Takeo Iwasawa’dan yapılan iş birliği anlaşması ve bugüne kadar yürütülen iletişim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar için de görüş alışverişinde bulunulurken, Beşiktaş’ın 2019 yazıda Japonya’da yapmayı planladığı kamp konusu da değerlendirildi.

SPONSORLUK KONUSU GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda ayrıca Beşiktaş Sompo Japan basketbol takımı ile Japon Neophoenix takımlarının kardeş takım olması kararlaştırıldığı bildirildi. Sponsorluk görüşmeleri, gelir artırıcı animasyon projelerinin de değerlendirildiği görüşmenin ardından Başkan Fikret Orman, Mainichi-Sponichi Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kawano ile üyeler Narita ve Iwasawa’ya birer tane Beşiktaş forması hediye etti.