19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kasımpaşalı Eren Elmalı için geldiler! Manchester United, Tottenham ve...

Kasımpaşa'da forma giyen Eren Elmalı için sürpriz bir gelişme yaşandı. Kasımpaşa'nın Kayserispor ile oynadığı maçta Eren Elmalı'yı Manchester United, Atalanta ve Tottenham'ın takip ettiği iddia edildi.

26 Ocak 2022 Çarşamba 00:20 - Güncelleme:
Kasımpaşalı Eren Elmalı için geldiler! Manchester United, Tottenham ve...

Süper Lig ekiplerinde Kasımpaşa'da forma giyen Eren Elmalı için önemli bir iddia gündeme geldi. Avrupa'dan Manchester United, Atalanta ve Tottenham'ın Eren Elmalı için Kayserispor maçını takip ettiği belirtildi. 21 yaşındaki sol bek Kasımpaşa formasıyla bu sezon 23 maça çıktı.

EREN ELMALI İÇİN GELDİLER

TRT Spor yorumcusu Tarık Üstün'ün katıldığı programda aktardığı bilgiye göre; Avrupa'nın önemli ekiplerinden Manchester United, Tottenham ve Atalanta, Eren Elmalı için Kasımpaşa-Kayserispor maçını takip etti.

Ayrıca Tarık Üstün, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un Kasımpaşa forması giyen Eren Elmalı'yı çağırabileceğini belirtti.

EREN ELMALI'NIN PERFORMANSI

Kartalspor'un altyapısından yetişen Eren Elmalı, Kasımpaşa forması ile bu sezon 23 resmi maçın 18'inde ilk 11'de yer aldı. 21 yaşındaki sol bek oyuncusu 2 asistle takımına katkıda bulundu.