19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kayserispor Galatasaray maç özeti

Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'u Onyekuru (2) ve Ömer Bayram'ın golleriyle 3-0 mağlup etti ve 5 maç aradan sonra galip geldi.

10 Kasım 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kayserispor Galatasaray maç özeti

Kayserispor Galatasaray maç özeti

Bu galibiyetle Galatasaray, puanını 23'e çıkardı. Kayserispor 12 puanda kaldı.

Galatasaray, 88. dakikada Ömer bayram ile skoru 3-0'a getirdi. Ömer, Galatasaray formasıyla ilk golünü attı.

83. dakikada Kayserispor'da Tiago Lopes, Ömer Bayram'a müdahalesi sonrası ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın 75. dakikasında Henry Onyekuru farkı ikiye çıkardı.

Karşılaşmanın 61. dakikasında sakatlık yaşayan Fernando Muslera, sakatlık geçirdi. Muslera maça devam ederken oyun 8 dakika durdu.

Galatasaray, 18. dakikada Kayserispor deplasmanında Onyekuru ile öne geçti.

7 maç men cezası alan Terim, karşılaşmayı kendisine ayrılan locadan takip etti. Takımın başında sahaya yardımcı antrenör Ümit Davala çıktı.

Cezalı futbolcular Ryan Donk, Ndiaye, Rodrigues maç kafilesinde yer almıyor. Ayrıca sakatlıkları bulunan Emre Akbaba, Eren Derdiyok, Fernando ve Yuto Nagatomo da kadroda yok.

PFDK'nın 7 maç ceza verdiği Terim ile 8 müsabakayla cezalandırılan Hasan Şaş, karşılaşmada takımın başında bulunmayacak. Maçta Galatasaray'ı yardımcı antrenörler Levent Şahin ile Ümit Davala idare edecek.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDAYDI?

Süper Lig maçlarının yayıncı kuruluşu olan Bein Sports ekranlarında yayınlanacak olan mücadele 10 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Hakem Ümit Öztürk’ün düdük çalacağı karşılaşma Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma öncesi ev sahibi Kayserispor’da kırmızı kart cezalısı olan Jean-Armel ve sakatlıkları bulunan Sakıb Aytaç, Deniz Türüç, Levent Gülen gibi isimler kadroya alınmadı. Galatasaray’da ise Ndiaye, Donk, Rodrigues, Emre Akbaba, Nagatomo, Eren Derdiyok ve Fernando mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.



 

ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN GALATASARAY MAÇI AÇIKLAMASI

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, haftasonu oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili olarak, "Cumartesi Galatasaray ile futbol kavgası yaşanacak, yani kora kor bir mücadele olacak" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Galatasaray’ı konuk edecek Kayserispor, günü tek idmanla tamamladı.