19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kerem Aktürkoğlu rekora koşuyor! Galatasaraylıları çılgına çevirecek gelişme

Kerem Aktürkoğlu için Borussia Dortmund devreye girdi. Alman ekibinin Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı ve önümüzdeki yaz Galatasaray'ın kapısını çalacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Star Gazetesi17 Nisan 2022 Pazar 18:27 - Güncelleme:
Kerem Aktürkoğlu rekora koşuyor! Galatasaraylıları çılgına çevirecek gelişme

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu için Bundesliga ekibi Borussia Dortmund gemileri yaktı. Alman ekibinin önümüzdeki yaz transfer döneminde Kerem Aktürkoğlu için teklifte bulunacağı ve 20 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü. Milli oyuncu eğer bu rakamla transfer olursa sarı-kırmızılıların şimdiye kadarki en pahalı oyuncu satışı olarak rekor kıracak.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA DORTMUND KANCASI

Alman basınında yer alan haberlere göre; Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor. Sezon sonu milli oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çalacak olan Alman ekibi 20 milyon euroyu gözden çıkardı. Genç oyuncunun için ayrıca Arsenal, Atletico Madrid, Wolfsburg, Tottenham ve Lyon da devrede.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Galatasaray'ın 2020'nin yaz aylarında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 46 resmi maçın 41'inde ilk 11'de yer aldı. 23 yaşındaki milli oyuncu bu karşılaşmalarda 11 gol ve 10 asistle takımına katkıda bulunarak büyük beğeni topladı.

Star Gazetesi