18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Kerem Aktürkoğlu İngiltere'yi salladı! Dudak uçuklatan teklif

Kerem Aktürkoğlu için transferde yeni bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in sarı-kırmızılı takımın başarılı performansıyla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu'nu istediği iddia edildi. Transfer gerçekleşirse İngiliz ekibi Süper Lig'den ilk kez oyuncu almış olacak. İşte detaylar...

Star Gazetesi14 Nisan 2022 Perşembe 21:15 - Güncelleme:
Kerem Aktürkoğlu İngiltere'yi salladı! Dudak uçuklatan teklif

Galatasaray'da yükselişe geçen performansıyla büyük beğeni toplayan Kerem Aktürkoğlu İngiltere'de gündem oldu. Premier Lig ekibi Arsenal'in Kerem Aktürkoğlu'na talip olduğu öne sürüldü. Eğer transfer gerçekleşirse genç oyuncu İngiliz ekibinin Süper Lig'den yaptığı ilk transfer olacak.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

ARSENAL, KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN PEŞİNDE

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Kerem Aktürkoğlu için devreye girdi. İngiliz ekibi önümüzdeki yaz Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon euro teklifle sarı-kırmızılıların kapısını çalacak.

BİR İLK OLACAK

Arsenal, eğer genç oyuncunun transferini bitirmeyi başarırsa ilk kez Süper Lig'den bir oyuncu satın almış olacak.

Öte yandan Kerem Aktürkoğlu için Atletico Madrid, Wolfsburg, Tottenham ve Lyon'un da ilgisi bulunuyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Sarı-kırmızılıların 2020'nin yazında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray formasıyla 46 resmi maçın 41'inde ilk 11'de yer aldı. 23 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 11 gol ve 10 asistle takımına katkıda bulunarak büyük beğeni topladı.

Star Gazetesi