20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Marsilya'da Cengiz Ünder depremi! Igor Tudor geldi, böyle oldu

Cengiz Ünder'in Marsilya'daki huzurlu günleri teknik direktörlüğe Igor Tudor'un gelişiyle sekteye uğramaya başladı. Takımı sil baştan yenilemeyi düşünen Tudor'un, Cengiz Ünder'i de sistemine uymadığı gerekçesiyle göndermeyi düşündüğü iddia edildi.

Star Gazetesi1 Ağustos 2022 Pazartesi 11:26 - Güncelleme:
Marsilya'da Cengiz Ünder depremi! Igor Tudor geldi, böyle oldu

Teknik direktörlük görevine Igor Tudor'u getiren Marsilya, kadrosunda büyük bir değişime gidiyor. Fransız temsilcisinde 7 transfer yapıldı ancak kulüp başkanı Pablo Longoria, takımda düşünülmeyen oyunculardan da kurtulmak istiyor. Marsilya'da Tudor'un yeni bir oyun sistemi oturtmak istemesi nedeniyle sürpriz ayrılıkların da yaşanması bekleniyor.

Sivasspor'dan sonra... Olimpiu Morutan'a yeni teklif

MARSİLYA'DA AYRILIKLAR DEVAM EDECEK

Fransız kulübünde Nemanja Radonjic (Torino), Luis Henrique (Botafogo) ve Luan Peres (Fenerbahçe) takımdan ayrıldıysa da vedalar bu oyuncularla sınırlı kalmayacak. Mavi beyazlılar; Bamba Dieng, Kevin Strootman ve iyi bir teklif gelmesi durumunda kadrosundaki diğer oyuncularla da yollarını ayırabilir.

Alexander Sörloth'a Fenerbahçe sorulunca...

CENGİZ ÜNDER DE GİDEBİLİR! ALMAN TALİP...

Marsilya'da asıl şaşırtıcı iddia ise Cengiz Ünder ile ilgili... Fransız basınında çıkan habere göre; Türk kanat oyuncusunun da takımdan ayrılabileceği ileri sürülüyor. İddialara göre bir Alman kulübü, Cengiz'in transferiyle yakından ilgileniyor.

Jorge Jesus'un gözüne giremeyince... Fenerbahçe'den ayrılıyor

CENGİZ'E IGOR TUDOR NEŞTERİ!

Geçen yıl iyi bir sezon geçiren ve Marsilya'nın bonservisini 8.4 milyon avroya Roma'dan aldığı 25 yaşındaki futbolcu, Igor Tudor'un oyun sistemine uymamasının bedelini ödeyebilir. Cengiz Ünder satılmasa bile Tudor'un sistemine adapte olamadıkça ilk 11'deki yerini yeni transfer Jonathan Clauss'a kaptırabilir.

Star Gazetesi