19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Mbaye Diagne: Geçen sezonun başında transfer olsaydım Gomis'i geçerdim

Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Mbaye Diagne, Burak Yılmaz ve Gomis hakkında açıklamalarda bulunurken, transferi hakkında da önemli sözler sarf etti.

21 Eylül 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Mbaye Diagne: Geçen sezonun başında transfer olsaydım Gomis'i geçerdim

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Mbaye Diagne, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

26 yaşındaki Senegelli forvet, Kasımpaşa'da iyi işler yapmak istediğini, mavi-beyazlı ekipte mutlu olduğu için kontratını yenilediğini dile getirirken "Performansımı takım arkadaşlarıma borçluyum. Kasımpaşa'da çok mutlu olduğum için kontratımı yeniledim. Burada en iyi işleri yapıp kariyerime devam etmek istiyorum" dedi.

"3 BÜYÜKLERDE OYNARIM"

Son zamanlarda adı sıkça transfer dedikodularında geçen Diagne, İstanbul'un 3 büyüklerine yeşil ışık yaktı ve, "Kariyerimi daha iyi noktaya taşımak için kulübümle anlaşırsa 3 büyüklerde oynarım." dedi.

"GOMİS GİTMESEYDİ GEÇERDİM"

Süper Lig'in golcüsü Burak Yılmaz ve Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis hakkında konuşan 26 yaşındaki Senegalli, Gomis'in transferi gerçekleşmeseydi kendisinin attığı gol sayısını geçeceğini iddia etti ve, "Türkiye Ligi'nde Burak Yılmaz'ı beğeniyorum. Geçen sezonun başında Transfer olsaydım Gomis'i geçerdim" diyerek konu ile ilgili görüşlerini aktardı. 

Mbaye Diagne, sezona fırtına gibi başlamış ve çıktığı 7 karşılaşmada 7 gole imza atmıştı.