24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Şenol Güneş'in derdi Malmö değil Konya!

Geçen sezonki hataları tekrarlamak istemeyen teknik direktör Şenol Güneş, Malmö karşısında da mini bir rotasyona gidecek. Takımın bazı as oyuncularını dinlendirmeyi planlayan tecrübeli hoca, ligde 11’de oynatmadığı Lens, Roco ve Larin’e forma verecek.

3 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Şenol Güneş'in derdi Malmö değil Konya!

KONYA MAÇI DAHA ÖNEMLİ

UEFA Avrupa Ligi’nde yarın Malmö’ye konuk olacak olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in aklı ligdeki Konyaspor maçında. Takı- ma izin verdiği gün İsveç’e giderek rakibi izleyen Güneş, Malmö’yü ciddiye alsa da ligde oynanacak olan Konya karşılaşmasına daha çok önem veriyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi nedeniyle önceliğini Avrupa’ya verdiklerini ve bu nedenle şampiyonluğu kaçırdıklarını düşü- nen tecrübeli çalıştırıcı, Malmö ma- çında da rotasyon yapacak.

YEDEKLER DE HAZIR OLACAK

KONYASPOR karşısına yorgun çıkmak istemeyen Şenol Güneş, ligde forma şansı bulamayan Roco, Lens, Gökhan Töre ve Larin’e yarın şans verecek. Böylelikle hem yedek oyuncuları hazırda tutmayı hem de yıldızlarını dinlendirmeyi hedefliyor. Karius’u kesmeyecek olan Güneş, savunmayı Gökhan-Pepe-Roco-Caner 4’lüsünden kuracak. Medel-Oğuzhan-Ljajic orta sahasıyla mücadele edecek olan kurt hoca, kanatlarda Lens-Babel, ileri uçta da Larin’e forma verecek.