19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı listesinde kimler var?

Beşiktaş'ta yeni başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği olağanüstü seçimli genel kurul gerçekleştirildi. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde düzenlenen kongrede 14 bin 950 üye oy kullanabilecek. Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay’ın yarışacağı olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı saat 10.30’da başladı. Oy verme işlemi saat 10.30’da başlayacak, 17.00’de sona erdi. Siyah-Beyazlılar’ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu. Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı listesinde kimler var? gibi soruların yanıtları da merak konusu oldu. Serdal Adalı hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

21 Ekim 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı listesinde kimler var?
Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı listesinde kimler var? sorularının yanıtları tüm herkes tarafından büyük bir heyecanla araştırılıyor. Beşiktaş'ta seçim heyecanı vardı. Siyah-beyazlı kulüpte yeni başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği olağanüstü seçimli genel kurul başladı. Eski yöneticilerden Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı ile son seçimde Fikret Orman'ın rakibi olan Hürser Tekinoktay, 7,5 yıllık Fikret Orman döneminin ardından siyah-beyazlı kulübün 34. başkanı olabilmek için yarışıyorlar. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongre saat 10.30'da başladı. Siyah-Beyazlılar’ın yeni başkanı belli oldu. Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı oldu.  20 sandıkta da rakiplerine karşı üstünlük kurmayı başaran ve 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9'unu alan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu. Çebi yaptığı ilk açıklamada, "Beşiktaş'ın şerefi, namusu, bir kuruşu bize emanet, size söz veriyoruz" dedi.
 
SERDAL ADALI LİSTESİNDE KİMLER VAR? 
Serdal Adalı’nın divan kuruluna sunduğu yönetim kurulu listesi şu şekilde:
 
Başkan Adayı Serdal Adalı
 
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
 
Hüseyin Yücel
 
Emin Önal
 
Doğan Küçükemre
 
Ahmet Selçuk Sert
 
Ahmet Akçelik
 
Hicabi Gökdereli
 
Yücel Biçer
 
Melih Aydoğdu
 
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
 
Erdal Karacan
 
Kemal Çiloğlu
 
Uğur Fora
 
Ahmet Oğuz Uçanlar
 
Süha Taşpolatoğlu
 
 

 
SERDAL ADALI KİMDİR? 
Serdal Adalı, 1964 yılı Adana doğumlu. İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olan Serdal Adalı 1984 yılında iş hayatına atıldı. Babasının rahatsızlığı dolayısıyla California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding'i kurdu.
 
İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmaktadır. 21 Eylül 2012 tarihinde Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrası Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı oldu. Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır.