17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Son dakika! Trabzonspor'dan ülkesinden dönmeyen Sörloth'la ilgili transfer açıklaması

Trabzonspor Kulübü, ülkesinin milli takım kampına katılan ve ardından Trabzon'a dönmeyen Alexander Sörloth için işlem başlattı. Bordo mavililer, Norveçli golcü için Leipzig'den resmi transfer teklifi geldiğini de açıkladı.

12 Eylül 2020 Cumartesi 12:30 - Güncelleme:
Son dakika! Trabzonspor'dan ülkesinden dönmeyen Sörloth'la ilgili transfer açıklaması

Trabzonspor, ülkesinden dönmeyen Alexander Sörloth'un durumuyla ilgili bir açıklama yayımladı. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, Norveçli golcü için Leipzig'den bir transfer teklifi geldiği ve görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, milli maçlar sonrası Trabzon'a henüz dönmeyen Sörloth için noter tespiti yapıldığı da bildirildi.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Futbolcumuz Alexander Sorloth için RB Leipzig Kulübünden resmi transfer teklifi gelmiş olup, yönetim kurulumuz tarafından kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bu teklif değerlendirilmektedir.

Kiralama sözleşmesinin erken feshini gerektiren ve tüm tarafların mutabık kalacağı bir anlaşma için süreç devam ederken, futbolcumuz Alexander Sorloth ülkesinin milli takımının kampına katılmak üzere Norveç’e gitmiştir. Karşılaşmaların ardından 8 Eylül Salı günü Trabzon’da olması gereken oyuncumuz, Oslo’da COVID-19 testi yaptırdığını, PCR testinin 10 Eylül Perşembe günü sonuçlanacağını ve 11 Eylül Cuma günü Trabzon’da olacağını tarafımıza bildirmiştir.

Bugün itibariyle henüz Trabzon’a gelmeyen futbolcumuz için noter tespiti yapılmış olup kulübümüzün disiplin talimatındaki ilgili maddeler yürürlüğe girmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."