19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: FIFA'ya gideceğiz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kasımpaşa maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, 'TFF'yi bağımsız olmadığı için hazırladığımız dosya ile Pazartesi günü FİFA'ya şikayet edeceğiz. Bu dosya Türk futboluna bir hizmettir.' diye konuştu.

4 Mart 2021 Perşembe 18:46 - Güncelleme:
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: FIFA'ya gideceğiz

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. 51 puana yükselen Fırtına, lider Galatasaray'la farkı 6 puana indirdi. 90 dakika sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 'Tek farklı da olsa 3 puan her zaman keyifli bir skor oluyor. 1-0, 2-1, 3-2 de kazansanız, fazla atılan gole fazla puan verilmediği için tek farklı galibiyet ve alınan 3 puan.. Önümüzde Alanya maçı var, maç maç bakıyoruz.' dedi ve ekledi.

"MEYDAN MUHARABESİ DEĞİL"

'Ben göreve geleli 3 sene olacak. Dört MHK değişti ama değişen bir şey yok. Sıkıntılar aynı, problemler aynı hatta artarak devam ediyor. Konuşmakla bir şey değişmiyor. Bir kulüp başkanımız taş üstünde taş bırakmam dediği zaman, ben de kendisine "Omuz üstünde baş bırakmam" dersem, bu işi çözüme mi götüreceğiz? Meydan muharabesi değil.'

'MUSTAFA MUHAMMED'İN YÜZÜNDEKİ ŞAŞKINLIK İFADESİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ DÜN?'

"Mustafa Muhammed'in yüzündeki şaşkınlık ifadesini gördünüz mü dün? 3 gün önce (Fenerbahçe maçında) neden kart göstermedin diyor o ifade... Bizim maçtan sonra 3 gün içinde, 3 hakeme de görev verildi. Yaşar Kemal'e, Halil Umut Meler'e ve Cüneyt Çakır'a. MHK şu mesajı verdi, "Çok güzel maç yönettiniz, arkanızdayız"

'FIFA'YA ŞİKAYET EDECEĞİZ!'

'TFF'yi bağımsız olmadığı için hazırladığımız dosya ile Pazartesi günü FİFA'ya şikayet edeceğiz. Bu dosya Türk futboluna bir hizmettir. Türkiye'de futbol kuralları kapsamında iç hukuk kapıları kapandığı için örnekleriyle birlikte başvuruyu FIFA'ya yapıyoruz. Diğer kulüpler de verilen kararlardan müzdariplerse, onlar da bizimle birlikte FIFA'da mücadele etsin.