20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ve Abdullah Avcı transferi bitti! Herkes ters köşe oldu: Resmen imzalıyor...

Abdullah Avcı için Trabzonspor yönetimi kolları sıvadı. Bordo-mavililer, 38 yıl aranın ardından gelen şampiyonluğun baş kahramanlarından olan Abdullah Avcı ile uzun soluklu bir sözleşme imzalamayı planlıyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi9 Haziran 2022 Perşembe 23:42 - Güncelleme:
Ve Abdullah Avcı transferi bitti! Herkes ters köşe oldu: Resmen imzalıyor...

Trabzonspor'un 38 yıl aradan sonra yaşadığı şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri Abdullah Avcı olmuştu. Bordo-mavili yönetim 2023'ün yazında sözleşmesi sona erecek olan Abdullah Avcı ile uzun soluklu sözleşme imzalamak için kollarını sıvadı.

ABDULLAH AVCI, ŞAMPİYONLUKTA BAŞROL OLDU

Abdullah Avcı, Trabzonspor'un 38 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğun mimarlarından biri oldu. Avcı, hem oynanan oyunla hem de yapılan transferlerle büyük takdir topladı. 58 yaşındaki teknik adam taraftarında sevgisini toplayarak Karadeniz ekibinin vazgeçilmez ismi haline geldi.

YENİ SÖZLEŞME GELİYOR

Bordo-mavili yönetim 2023'ün yazında sözleşmesi sona erecek olan başarılı teknik direktör Abdullah Avcı ile uzun soluklu bir sözleşme imzalamak istiyor. Bu doğrultuda yönetim şimdiden çalışmalarına başladı.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

ABDULLAH AVCI'NIN TRABZONSPOR KARNESİ

Abdullah Avcı, Trabzonspor ile 46 resmi maça çıktı. 58 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı bu karşılaşmalarda 28 galibiyet 12 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak maç başına 2.09 puan ortalamasını yakaladı.

Star Gazetesi