25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ve Sergen Yalçın kararını verdi! Beşiktaşlıların gözü kulağı bu haberdeydi...

Sergen Yalçın bu sezon alınan başarısız sonuçların ardından geçtiğimiz sezon şampiyon olmasına rağmen istifa etmişti. Sergen Yalçın için Beşiktaş taraftarları sosyal medyadan geri dönmesi için sürekli çağrıda bulunurken tecrübeli isim kariyeri hakkında kararını verdi. İşte detaylar...

Star.com.tr17 Şubat 2022 Perşembe 01:07 - Güncelleme:
Ve Sergen Yalçın kararını verdi! Beşiktaşlıların gözü kulağı bu haberdeydi...

Beşiktaş'ın çifte kupalı sezonunun mimarı Sergen Yalçın siyah beyazlılardan bu sezon alınan başarısız sonuçlar sonrasında ayrılmış ve takımın başına Önder Karaveli geçirilmişti. Beşiktaş taraftarları son haftalarda Sergen Yalçın'ın tekrardan takımın başına geçmesi için sosyal medyada adeta kampanya düzenlemişti. Başarılı teknik adamın önceliğinin Avrupa olduğu öğrenildi.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

SERGEN YALÇIN HAYALİNİN PEŞİNDE

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ardından Sergen Yalçın Avrupa'da takım çalıştırmak istediğini ve hayalinin İspanya La Liga'da bir takımın teknik direktörlüğü olduğunu duyurmuştu. Siyah beyazlılardan ayrılan ve dinlenme aşamasına geçen Sergen Yalçın'ın yeni sezonda Avrupa'da bir takım çalıştırmak istediği ve önceliğinin İspanya La Liga olduğu öğrenildi.

82 MAÇA ÇIKTI

Sergen Yalçın Beşiktaş'ın başında toplamda 82 resmi maça çıktı. Bu maçlarda, 46 galibiyet 13 beraberlik ve 23 mağlubiyet aldı. Yalçın geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası zaferleri yaşamıştı.

Star.com.tr