24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Ve Vincent Aboubakar gemileri yaktı! İstanbul'a geliyor...

Vincent Aboubakar için Fenerbahçe harekete geçti. Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'dan ayrılmak isteyen Vincent Aboubakar için en ciddi talibin sarı-lacivertli takımın olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Star Gazetesi1 Temmuz 2022 Cuma 22:40 - Güncelleme:
Ve Vincent Aboubakar gemileri yaktı! İstanbul'a geliyor...

Geçtiğimiz günlerde adı Beşiktaş ile anılan Vincent Aboubakar için Fenerbahçe harekete geçti. Al-Nassr'dan ayrılmak isteyen Vincent Aboubakar için en ciddi talibin sarı-lacivertliler olduğu ve Kamerunlu golcünün Süper Lig'e geri dönmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

FENERBAHÇE, VINCENT ABOUBAKAR'A TALİP OLDU

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Vincent Aboubakar, formasını giydiği Al-Nassr'dan ayrılmak istiyor. Beşiktaş'ın da ilgilendiği Aboubakar için en ciddi talip ise Fenerbahçe. Sarı-lacivertli takım önümüzdeki günlerde Kamerunlu golcüye teklifini yapacak.

TÜRKİYE'YE DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Haberde, Vincent Aboubakar'ın Arap ekibinden kesinlikle ayrılmak istediği vurgulanırken Kamerunlu golcünün Süper Lig'e geri dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

VINCENT ABOUBAKAR'IN AL-NASSR KARNESİ

Vincent Aboubakar, geçtiğimiz sezon Al-Nassr formasıyla 24 resmi maçın 20'sinde ilk 11'de yer aldı ve toplam 1767 dakika sahada kaldı. 30 yaşındaki Kamerunlu golcü bu karşılaşmalarda 8 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi