20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Vitor Pereira'dan istifa cevabı

Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Pereira istifa sorusuna, 'Bu, burada gazetecilerle konuşulacak konu değil.' ifadelerini kullandı.

13 Aralık 2021 Pazartesi 23:20 - Güncelleme:
Vitor Pereira'dan istifa cevabı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gaziantep FK karşılaşmasının ardından konuştu.

Karşılaşmayı değerlendiren Vitor Pereira "Aslında maça iyi başladık. Kazanmak için tüm hazırlıkları yaptık. İlk hatamızdan geri düştük. Daha sonra beraberliği yakaladık. İkinci bir hatamızla yine geriye düşüp tekrar beraberliği sağladık. Beraberliği sağladıktan sonra 3-2 yapacak pozisyonları bulduk ama 3. hatadan yine gol yedik. Kazanmak için çalıştık ama bu hataları öngöremedik. Bu seviyede bu tarz hatalar yapmamak gerek. Maçın hikayesi bu oldu." dedi.

Şampiyonlukla ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Pereira "Şampiyon olmak isteyen takımların, bu tarz fırsatları geri çevirmemesi gerekiyor. Biz bugün maalesef bunu yaptık. Bu maç çok önemliydi. Bu maçın önemini biliyorduk. Bu tarz hatalar yaptığınız maçı kazanmanız imkansız. Takımım savaşmadı diyemem. Bu hataları hak etmedik. Bu kadar hatayla da yenilgi kaçınılmaz oluyor. Bu hataları yapmamamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli teknik adam, istifa düşünüp düşünmediğiyle ilgili bir soruya, "Bu, burada gazetecilerle konuşulacak konu değil." yanıtını verdi.