26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yunus Akgün pişmanlığı! Çok büyük hata yapıldı

Galatasaray'da Yunus Akgün pişmanlığı yaşanıyor. Geçtiğimiz yaz aylarında kiralık olarak Adana Demirspor'a gönderilen Yunus Akgün'ün yerine alınan Barış Alper Yılmaz, sergilediği başarısız performansla hüsrana uğrattı. İşte detaylar...

star.com.tr22 Şubat 2022 Salı 20:22 - Güncelleme:
Yunus Akgün pişmanlığı! Çok büyük hata yapıldı

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak gönderdiği Yunus Akgün'ün yerine alınan Barış Alper Yılmaz, performansıyla sarı-kırmızılıları hayal kırıklığına uğrattı. Yunus Akgün kiralık olarak forma giydiği Adan Demirspor'da 8 gol ve 12 asist yaparak büyük beğeni toplarken Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı forma ile gol ve asist yapamadı. Sarı-kırmızılıların transferdeki bu tercihi sosyal medyada da eleştiri konusu oldu.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

GALATASARAY'IN YUNUS AKGÜN PİŞMANLIĞI

Galatasaray, Yunus Akgün'ü geçtiğimiz yaz transfer döneminde Adana Demirspor'a kiralık olarak gönderdiğine pişman oldu. Yunus Akgün, bu sezon 27 maçta görev alırken 8 gol ve 12 asistle takımına katkıda bulunarak büyük beğeni topladı.

BARIŞ ALPER YILMAZ, HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Yunus Akgün'ün gönderilmesinin ardından onun yerine Ankara Keçiörengücü'nden 2.10 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Barış Alper Yılmaz, sergilediği başarısız performansla hayal kırıklığına uğrattı. Sarı-kırmızılı forma ile 16 maça çıkan 21 yaşındaki oyuncu takımına katkıda bulunamadı. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, ligdeki son 4 maçta Barış Alper Yılmaz'ı kadroya dahil etmedi.

star.com.tr