25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yusuf Yazıcı için büyük endişe! Futbolda savaş tedirginliği...

Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova ile Avrupa'daki geleceği tehlike altında. UEFA'nın Rusya'ya Ukrayna ile arasındaki gerginlik nedeniyle yaptırım yapacağı iddia edildi. Bir yaptırımın söz konusu olması halinde Yusuf Yazıcı'nın da formasını giydiği Rus ekibi Avrupa'daki turnuvalara katılamayabilir.

Aksam.com.tr22 Şubat 2022 Salı 20:52 - Güncelleme:
Yusuf Yazıcı için büyük endişe! Futbolda savaş tedirginliği...

Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği CSKA Moskova'yı kötü günler bekliyor. UEFA'nın Rusya'ya Ukrayna ile arasında yaşanan gerginlik nedeniyle yaptırımda bulunabileceği iddia edildi. Bu iddianın gündeme gelmesiyle birlikte böyle bir yaptırımın uygulanması halinde Yusuf Yazıcı'nın da oynadığı CSKA Moskova, Avrupa'daki turnuvalara katılım gösteremeyebilir.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

UEFA, RUSYA'YA YAPTIRIMDA BULUNABİLİR

Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre; UEFA, Rusya'ya Ukrayna ile arasında yaşanan gerginlikten dolayı yaptırım uygulayacak. Bu durumda Rusya'nın Şampiyonlar Ligi Finali'ne ev sahipliği yapması zor görünüyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Avam Kamarası'nda açıklamalarda bulunan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, "Egemen ülkeleri işgal eden bir Rusya'da futbol turnuvaları düzenleme şansı yok." İfadelerini kullanmıştı.

YUSUF YAZICI, RUSYA-UKRAYNA GERGİNLİĞİNDEN ETKİLENEBİLİR

Geçtiğimiz ara transfer döneminde Rusya Ligi ekibi CSKA Moskova'ya kiralık olarak giden Yusuf Yazıcı da bu savaş gerginliğinden nasibini alabilir. Kendisini Avrupa'da göstermek isteyen Yusuf Yazıcı, Rusya'da hayal kırıklığına uğrayabilir.

YUSUF YAZICI'NIN MOSKOVA HİKAYESİ GÜZEL BAŞLAMIŞTI

Yusuf Yazıcı, Moskova takımında 3 hazırlık maçında forma şansı buldu. Yazıcı bu karşılaşmalarda 2 asistle takımına katkıda bulunarak başarılı bir performansla Rusya'daki kariyerine iyi bir başlangıç yapmıştı.