19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Zapata'dan Süper Lig devlerine müjdeli haber

7 yıldır Milan forması giyen Christian Zapata'nın sezon sonunda kırmızı siyahlılardan ayrılacağı öğrenildi.

TM Dijital Haber Merkezi12 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Zapata'dan Süper Lig devlerine müjdeli haber
Yıllardır İtalya ligine hükmeden ve her sene şampiyon olan Juventus’un zincirini kırmak için yeniden yapılanmaya giden Milan’ın, Marsilya’da forma giyen 19 yaşındaki futbolcu Boubacar Kamara’yı transfer edeceği öğrenilirken, Serie A devinin bu transferin ardından Zapata’yı serbest bırakacağı belirtildi.
 
Marsilya alt yapısından yetişen ve bu sezon Lig 1’de 23 maçta oynayan Kamara, gösterdiği performansla Milan’ın dikkatini çekerken, genç yeteneğin yaz ayı transfer döneminde İtalya’ya gidebileceği iddia edildi. Fransa U17’den U20’ye kadar bütün milli takımlarda görev alan Boubacar Kamara’nın Milan forması giymesi halinde Zapata’nın boşa çıkacağı anlaşılırken, Kolombiyalı stoperle yeni sözleşme imzalanmaması ayrılık iddialarını bir hayli güçlendiriyor.
 
BEDAVAYA TECRÜBELİ STOPER
 
Süper Lig devlerinin peşinden koştuğu Zapata’nın 3 ay sonra serbest kalacak olması Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un dikkatini çekerken, defans hattında problem yaşayan ve FFP kriterleriyle boğuşan kulüplerimizin Zapata’yı bu sefer boş geçmeyeceği düşünülüyor.
 
32 yaşındaki Kolombiyalı stoper bu sezon 16 maçta forma giyip 1 gol attı. Christian Zapata tam 7 sezondur Milan forması giyiyor.