25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fenerbahçe Galatasaray canlı takip yolları

Fenerbahçe Galatasaray canlı takip yolları merak ediliyor. FB GS canlı takip için yapılması gerekenler haberimizde. İnternet üzerinden Fenerbahçe Galatasaray canlı takip edilir? Detaylar haberimizde.

20 Kasım 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Galatasaray canlı takip yolları

Lig TV canlı yayınla Fenerbahçe Galatasaray canlı takip edilebilecek. Türkiye nefesini tuttu, dev derbi maçı Fenerbahçe Galatasaray karşılaşmasını takip edecek. FB GS maçını canlı takip etmek isteyen futbolseverler için detaylar haberimizde. Saat 20:00’de Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. İşte, Lig TV canlı yayınla Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı takip edilebecek.

İki takımın da mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacağı maç öncesi heyecan dorukta. FB GS canlı takip etmek isteyen taraftarlar maçı Lig TV’den tek maçlık satın alabilir. Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe - Galatasaray derbisi dahil 11.haftanın tüm karşılaşmalarını bu özel paketle canlı takip edilebecek. Peki, bu paketin fiyatı ne kadar? Haftalık derbi özel paketi iki çeşitle satılıyor. 40 TL olan Standart Kalite pakette Fenerbahçe Galatasaray maçı Web, Cep Telefonu ve Tabletlerden izlenebilecek. Yüksek Kalite paketi ise Web, Cep Telefonu ve Tabletin yanı sıra Smart TV’lerden izlemeye uygun olacak. Bu paketin fiyatı ise 50 TL. Digiturk Play Fenerbahçe Galatasaray paketi almak isteyenler http://www.digiturkplay.com.tr/superlig adresini ziyaret edebilir ve bu adresten sezonluk paketleri satın alabilir. 

 

SEZONLUK PAKET NASIL ALINIR?

 

Spor Toto Süper Lig sezonluk paketi alarak da Fenerbahçe Galatasaray canlı takip etmek mümkün olacak. Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonunda derbiler dahil oynanacak tüm karşılaşmaların heyecanı sezonluk pakette yer alacak. Sezonluk paket Standart Kalite ile 289 TL, Yüksek Kalite ile 449 TL fiyatlarla satın alınabilecek. Bu paketi alanlara 3 Aylık Digiturk Spor Extra Paketi hediye olacak.