19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Özcan Deniz: Nurgül beni değil senaryoyu seçti!

Özcan Deniz, ‘İkinci Şans’ adlı filminin galasında bir itirafta bulundu: Nurgül Yeşilçay senaryoyu okuduktan sonra etkilendi. Onu ben ikna etmedim, senaryo ikna etti.

MAGAZİN SERVİSİ17 Kasım 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Özcan Deniz: Nurgül beni değil senaryoyu seçti!

Yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz’in üstlendiği ‘İkinci Şans’ filminin galası Kanyon AVM’de yapıldı.  Deniz, filmin Asmalı Konak dizisine benzer bir hikaye olmadığını belirterek “Nurgül Yeşilçay’la Özcan Deniz yan yana gelince, ister istemez bu çağrışım yapılıyor ama filmin Asmalı Konak’la alakası yok” dedi. Deniz, şöyle devam etti: “Hayatımın en rahat seti  oldu. Filmden beklentim yüksek. Ekim ayı, sinemada tüm zamanların rekorunu kırdı. Türkiye çok kötü dönemlerden geçiyor. Biz de sinema bu sene kötü gider diye düşünürken, hem sinema hem televizyon reytingleri inanılmaz derecede canlandı. Yani bu kasımın da bereketli geçeceğini düşünüyoruz.”

ÖZCAN İYİ YÖNETMEN

Nurgül Yeşilçay’ın senaryoyu okuduktan sonra etkilendiğini ve filmde yer almaya ikna olduğunu dile getiren Deniz “Ben ikna etmedim, senaryo ikna etti. Beğenmeseydi ben bir şey yapamazdım. Senaryoyu ve karakteri çok beğendi. Oynamak istedi. Bu da benim için büyük avantajdı” dedi. Romantik dram türündeki filmde ‘Yasemin’ karakterini canlandıran Yeşilçay ise Özcan Deniz’in muhteşem bir yönetmen olduğunu ve çekimler boyunca keyifli vakit geçirdiklerini söyledi.