25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fenerbahçe Galatasaray canlı yayın için geri sayım

Fenerbahçe Galatasaray canlı yayın bu akşam saat 20:00'den itibaren Lig TV ekranlarında olacak. Fenerbahçe Galatasaray canlı yayın için nefesler tutuldu. Ülker Stadı’nda oynanacak maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

20 Kasım 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Galatasaray canlı yayın için geri sayım

Fenerbahçe Galatasaray canlı yayın için geri sayım yapılıyor. Kadıköy'de derbi zamanı. Fenerbahçe ile Galatasaray saat 20:00'de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Galatasaray canlı yayın için heyecan dorukta. Fenerbahçe Galatasaray canlı takip linki haberimizde. 

Fenerbahçe Galatasaray canlı yayın saat 20:00’de başlayacak ve Lig TV’den canlı izlenebilecek. Ülker Stadı’nda oynanacak maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

 

FENERBAHÇE GALATASARAY CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

 

FENERBAHÇE SERİYİ SÜRDÜREBİLECEK Mİ?

 

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe, sahasında Galatasaray’ı yenerek hem seriyi devam ettirmek hem de derbi galibiyetiyle yükselişi sürdürmek amacında. Ligde oynadığı son 3 maçı kazanan ve bu 3 maçta 9 gol atıp kalesinde yalnızca 1 gol gören sarı-lacivertli ekip, Kadıköy’de 17 yıldır ezeli rakibi Galatasaray’a yenilmiyor.

Dev mücadele öncesi Fenerbahçe'de Mehmet Topal cezası, Jeremain Lens ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Öte yandan Gregory van der Wiel'ın da uzun süreli sakatlığı devam ediyor.

 

GALATASARAY MAÇA MOTİVE

 

Ligde oynadığı son 3 maçta sahasında 2 mağlubiyet alan Galatasaray ise zirve yarışından uzaklaşmaya başladı. Ancak teknik direktör, başkan, taraftar ve oyuncular 17 yıl süren seriyi bitirmeye kararlı. Galatasaray, zorlu Kadıköy deplasmanına bu seriyi bitirme amacıyla gidiyor.

Galatasaray'da Adanaspor maçının ardından kadro dışı bırakılan ancak derbi öncesinde affedilen Yasin Öztekin, kritik mücadelede şans verilmesi halinde forma giyebilecek. Sarı-kırmızılı takımda Kolbeinn Sigthorsson ve Koray Günter'in uzun süreli sakatlıkları ise devam ediyor.

 

GALATASARAY TARAFTARI KADIKÖY’DE OLACAK

 

Bu maçla birlikte bir ilk yaşanacak ve uzun süren deplasman yasağı sona erecek. 4 büyükler arasındaki deplasman yasağının sona ermesiyle birlikte, sarı-kırmızılı taraftarlar tam altı yıl aradan sonra Kadıköy deplasmanında tribündeki yerlerini alacak.

 

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI İSTATİSTİKLERİ

 

Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de kazanamadığı son 17 sezondaki lig maçlarında, 13 dakikayı skor olarak üstün oynadı.

22 Aralık 1999'daki lig maçını 2-1 kazanan Galatasaray, Fenerbahçe ile daha sonra Kadıköy'de oynadığı 3'ü Türkiye Kupası, 17'si de lig olmak üzere toplam 20 resmi maçta galibiyete ulaşamadı.

 

MAÇ İÇİN 4K CANLI YAYIN

 

Digiturk, Fenerbahçe-Galatasaray maçını 399 No'lu 4K kanalından yayınlayacak. 4K, HD'den 4 kat daha net görüntü veriyor. Barcelona'nın unutulmaz sol beki, Fransız milli takımının efsanevi kaptanı Eric Abidal de Maraton'da bu eşşiz derbiyi yorumlayacak.

 

İŞTE İLK 11’LER

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11: Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Skrtel, Şener, Neustadter, Josef de Souza, Volkan Şen, Aatif, Alper, Van Persie

GALATASARAY İLK 11: Muslera, Serdar Aziz, Sabri, Hakan Balta, Carole, Tolga Ciğerci, De Jong, Bruma, Sinan Gümüş, Sneijder, Eren Derdiyok