25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Diriliş Osman geliyor

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, dizinin 2019’da ‘Diriliş Osman’ olarak devam edeceğini açıkladı. Osman karakterini ise Burak Özçivit oynayacak.

24 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Diriliş Osman geliyor

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ’dan ‘Diriliş Osman’ açıklaması geldi. Yeni sezonu heyecanla beklenen ‘Diriliş Ertuğrul’un 122. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmıştı. Bunun ardından Mehmet Bozdağ, ‘Diriliş Osman’ dizisi için ilk defa açıklama yaptı. 

65 ÜLKEDE İZLENİYOR

Bozdağ yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Dünyanın pek çok bölgesinde 65’ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterini ise Burak Özçivit oynayacak. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Oyuncu Özçivit ise Instagram hesabından Mehmet Bozdağ ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak “Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun.” mesajını paylaştı.