19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

HADİ 17 Ekim Pembe Top hangi hastalığın sembolüdür

'Pembe Top Sahada' projesi 5'inci kez gerçekleştirilecek. Sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası, Turkish Airlines EuroLeague'e de deplasmandaki FC Bayern Münih galibiyeti ile başlayan Anadolu Efes, EuroLeague'in ikinci haftasında Zalgiris Kaunas'ı ağırlayacak. 17 Ekim Çarşamba günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda 20.00'de başlayacak mücadelede Anadolu Efes, Avrupa kupalarında rakibini İstanbul'da dokuzuncu kez konuk edecek. Karşılaşmada 'Pembe Top Sahada' projesi de beşinci kez gerçekleştirilecek ve top, projenin gönüllü destekçisi oyuncu Özge Özpirinçci'nin elinden havalanacak.

17 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
HADİ 17 Ekim Pembe Top hangi hastalığın sembolüdür

HADİ İPUCU 19.30'DA

PEMBE TOP HANGİ HASTALIĞIN SEMBOLÜDÜR? 17 EKİM HADİ İPUCUSU SORUSU CEVABI

Hadi ipucu sorusunun cevabını bu başlık altından bulabilirsiniz. İşte Pembe top ve bilinmesi gereken detaylar...

Cevap: Meme kanseri

 

"Pembe Top Sahada" projesi 5'inci kez gerçekleştirilecek

Sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası, Turkish Airlines EuroLeague'e de deplasmandaki FC Bayern Münih galibiyeti ile başlayan Anadolu Efes, EuroLeague'in ikinci haftasında Zalgiris Kaunas'ı ağırlayacak. 17 Ekim Çarşamba günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda 20.00'de başlayacak mücadelede Anadolu Efes, Avrupa kupalarında rakibini İstanbul'da dokuzuncu kez konuk edecek. Karşılaşmada "Pembe Top Sahada" projesi de beşinci kez gerçekleştirilecek ve top, projenin gönüllü destekçisi oyuncu Özge Özpirinçci'nin elinden havalanacak.

 

Hadi 17 Ekim ipucu 12.30

İspanya'nın Oscarı uluslararası film ödülüne hangi ressamın adı verildi? Hadi 17 Ekim ipucu paylaşıldı. Kullanıcılar ise büyük bir merakla ipucunu araştırmaya başladılar. Son zamanlarda binlerce kişi tarafından kullanılan Hadi büyük beğeni topluyor. Peki İspanya'nın Oscarı uluslararası film ödülüne hangi ressamın adı verildi?

CEVAP

GOYA ÖDÜLLERİ

Goya Ödülleri, (İspanyolca los Premios Goya) İspanya'nın en önemli uluslararası film ödülleridir. 1987'den beri verilmektedir.