18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Hastayım diyerek duygu sömürüsü yapan dilenciler paralarla alışveriş yaptı

Bakırköy’de iki kadın dilenci hastayım diyerek insanların duygusunu sömürüp para toplamaya çalıştı. Pişkin dilenciler para vermeyenlere hakaret ederken, topladıkları paralarla ise mağazaya giderek alışveriş yaptı. Vatandaşları vicdanını sömüren pişkin dilenciler ise saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

İHA14 Eylül 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Hastayım diyerek duygu sömürüsü yapan dilenciler paralarla alışveriş yaptı
İstanbul'da insanların yoğunlukta yaşadığı bölgelerde caddelere ve sokaklara çıkarak insanların duygusunu sömüren dilencilerin her geçen gün ilginç taktiklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bakırköy'de sokağa çıkan iki kadın dilenciden biri başını sargı beziyle sarıp hasta olduğunu söylerken, diğeri ise koluna girip vatandaşlardan yardım isteyerek dilendi.
 
DUYGU SÖMÜRÜCÜ DİLENCİLER PARA VERMEYENLERE HAKARET ETTİ
Bakırköy sokaklarında günlerce bu şekilde dilenen kadınlar, kaldırımda yürüyen vatandaşların karşısına geçip rahatsız ederek para istedi. Vatandaşların para vermesi için çeşitli yalanlar söyleyen dilenciler, para verenlerin yanından geçip giderken, vermeyenlere ise hakaret ettikleri dikkat çekti.
 
PARA DİLENEN PİŞKİN DİLENCİLER MAĞAZADAN ALIŞVERİŞ YAPTI
Bir süre bu şekilde kaldırım üzerinde yürüyen vatandaşların duygusunu sömüren dilenciler daha sonra ise bir mağazaya giderek alışveriş yaptı. Pişkin dilencilerin yaptıkları alışveriş sonrasında, tekrar geri dönerek dilenmeye devam etti.