16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

CTE İKM CTE memur alımı

Adalet Bakanlığı personel alımı son dakika 2018 CTE İKM CTE infaz koruma personel alımı başvuru işlemi ve şartları!

16 Ekim 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
CTE İKM CTE memur alımı

CTE infaz koruma memuru (Gardiyan) alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Yazılı sınav ne zaman? soruların yanıtları haberimizde. CTE personel alımı için ilan yayınlandı. Adalet Bakanlığı tarafından yeni hizmete açılması planlanan İskilip açık, İslahiye T Tipi kapalı ve açık, Türkoğlu 2 Nolu L Tipi kapalı ile Yalvaç T Tipi apalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarına personel alımı yapılacak.

CTE personel alımı yapacak. Adalet Bakanlığı tarafından yeni hizmete açılacak İskilip (Çorum) Açık, İslahiye (Gaziantep) T Tipi Kapalı ve Açık, Türkoğlu (Kahramanmaraş) 2 Nolu L Tipi Kapalı ile Yalvaç (Isparta) T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarının personel ihtiyacının karşılanması amacıyla personel alımı yapılacak.

CTE personel alımı ilanını, İskilip (Çorum) Açık, İslahiye (Gaziantep) T Tipi Kapalı ve Açık, Türkoğlu (Kahramanmaraş) 2 Nolu L Tipi Kapalı ile Yalvaç (Isparta) T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları için verdi. Personel ihtiyacının karşılanması amacıyla ceza infaz kurumlarında ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapan bakanlık ve komisyon atamalı personelin (kurum birinci müdürleri ile denetimli serbestlik müdür ve müdür yardımcıları hariç olmak üzere) Adalet Bakanlığı Memur Sınav Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 22'inci maddesi gereğince komisyonlar arası naklen atanmaları/yerleştirilmeleri planlanıyor. CTE başvuru şartlarını taşıyan, ceza infaz kurumlarında ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapan personelin (kurum birinci müdürleri ile denetimli serbestlik müdür ve müdür yardımcıları hariç) taleplerini 12-18 Ekim 2018 tarihleri arasında Norm ve Atama Sistemi (NAS) üzerinden göndermeleri gerekiyor. Sistem üzerinden gönderilmeyen hiçbir talep dikkate alınmayacak. Başvurular NAS üzerinden alınacak ve değerlendirmeler puana göre atanmak veya yerleştirilmek istenilen kurum ile halen görev yapılan kurumun ihtiyacı da göz önüne alınarak gerçekleştirilecek.