19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Survivor'da bu hafta elemeye kimler kaldı?

Survivor 2019’da dokunulmazlık oyunu sonrası aday konseyinde oyunu kaybeden takım içerisinden elemeye kalan isimler belli oldu.

11 Şubat 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Survivor'da bu hafta elemeye kimler kaldı?

Survivor yarışması 2019 yılında Türkiye Yunanistan takımı arasındaki gerçekleşiyor.  

Survivor 2019’un Türkiye ekibine sonradan dahil olan Erdem Ekşioğlu’nun macerası kısa sürdü. Erdem Ekşioğlu, katıldığı ilk oyunda sakatlanarak yarışmaya veda etti.
 

SURVİVOR 2019 YENİ BÖLÜM - TV8 CANLI İZLE


Survivor Türkiye Yunanistan dokunulmazlık oyunu iki takım arasındaki çekişmeli anları ekrana getirdi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Yunan takımı karşısında zorlu dakikalar yaşayan Türk takımı, bu oyunun kaybeden tarafı oldu. Bu sürecin ardından gözler Survivor'un ikinci dokunulmazlık oyununa çevrildi.

On üçüncü sezonuyla ekran önüne gelen Survivor'un beşinci bölümünde heyecan ve gerilimin dozu oldukça yüksekti. Rekabetin tavan yaptığı Survivor Türkiye-Yunanistan'da dokunulmazlık oyunu sırasında parkurda sakatlıklar da yaşandı.



 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yarışma programı Survivor'da bu akşam Türk ve Yunan takımları  haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda kazanan Yunan Takımı oldu. Gözler şimdi 10 Şubat'ta ekranlara gelecek haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda.

Survivor Türkiye-Yunanistan altıncı bölümde oynanan haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası takımlar final oyununda karşı karşıya geldiler.

Survivor’ın 10 Şubat tarihli bölümünde haftanın 2. Dokunulmazlık oyunu oynandı, dokunulmazlık oyununu kaybeden takım eleme konseyine gitti. Survivor Türkiye-Yunanistan altıncı bölümde gerçekleşen ada konseyinde dokunulmazlık sembolünü kaybeden Türk takımında bireysel dokunulmazlık sahibi yarışmacılar ikinci ve üçüncü eleme adaylarını belirledi. Sude’nin belirlediği isim Okay, Bora’nın belirlediği isim ise Atakan oldu. Böylece eleme potasına Kader, Atakan ve Okay kaldı. Sms oylamasına kalan üçlü halktan oy istedi. Survivor’dan elenecek isim sms oylamasıyla belli olacak.



 

ELEME ADAYLARI NELER SÖYLEDİ?

KADER
Bence arkadaşlar konsepti çok yanlış anlamışlar. Tamamen performansa göre değerlendirmeleri gerekiyordu, performansımın iyi olduğunu düşünüyorum. Türkiye’yi iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Adadan gitmek istemiyorum, söz hakkını Türkiye’ye bırakıyorum. Türk halkının hakkaniyetine güveniyorum.

OKAY
Sonuç biraz şaşırttı tabi, iletişimle ilgili bir eleştiri aldım. Herkesle iletişimimin gayet iyi olduğunu düşünüyorum, takıma getirdiğim sayılarda yeterli bence. İlk haftalarda kendimi daha çok gösteremedim. İlerleyen süreçte daha da iyi olacağımı biliyorum. Umarım gitmem, burası hayallerim benim, sonuna kadar burada kalmayı hedefliyorum. Türk halkının taktirine kalmış diyorum.

ATAKAN
Takımım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Aslında fazla da söyleyecek bir şeyim yok. Burada kalmak istiyorum. Takımıma faydalı olabilmek için elimden geleneği yapacağım bundan sonra, hayırlısı buymuş.