28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Akhisarspor'un keyfi yok

Akhisarspor'un keyfi yok - Sezona TFF Süper Kupa'yı kazanarak başlayan yeşil-siyahlı ekip, Spor Toto Süper Lig'de 5.

16.09.2018 - 13:15
haftada da galibiyetle tanışamadı

MANİSA (AA) - 2018-2019 sezonuna TFF Süper Kupa'yı kazanarak başlayan Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig'de 5. haftada da galibiyetle tanışamadı.

Sezon başlamadan önce Galatasaray'ı yenerek TFF Süper Kupa'ya uzanan Akhisarspor, 5. haftada MKE Ankaragücü'ne 1-0 yenilerek, ligdeki başarısız sonuçlarına devam etti. Ligde 2 beraberliği ve 3 mağlubiyeti bulunan yeşil-siyahlı ekip, 5. haftayı 2 puanla geçerek, en kötü sezon başlangıcını sürdürdü.

Bu sezon deplasmandaki maçlarda Beşiktaş'a 2-1, Medipol Başakşehir'e 3-1 ve dün Afyonkarahisar'da MKE Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olan yeşil-siyahlı ekip, iç sahadaki Çaykur Rizespor ve Demir Grup Sivasspor maçlarında ise 1-1'lik sonuçlar elde etti.


- Tüm maçlarda kalesinde gol gördü


Ligde 4 gol atıp kalesinde 8 gole engel olamayan Ege temsilcisi, tüm maçlarda kalesinde gol gördü. Yeşil-siyahlı ekip, dünkü MKE Ankaragücü maçında bu sezon ilk kez gol atamadı.

İlk 5 haftada 22 farklı isme şans veren teknik direktör Safet Susic, Fatih Öztürk, Caner Osmanpaşa ve Abdoulwahid Sissoko'yu her müsabakada ilk 11'de oynattı. Susic, Bilal Kısa ve Elvis Manu'ya da her maçta şans verdi.


- İki önemli maça çıkacak


Ligde istediği sonuçları elde edemeyen yeşil-siyahlı ekip, MKE Ankaragücü maçının ardından iki önemli maça çıkacak.

Bu sezon ilk kez mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi'nde J Grubu'nun birinci maçında 20 Eylül Perşembe günü Rusya'nın Krasnodar takımını ağırlayacak Akhisarspor, ligde ise 23 Eylül Pazar günü lider Galatasaray'ı yine Akhisar'da konuk edecek.