29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Balıkesirspor Baltok'ta Ümraniyespor maçı hazırlıkları

Balıkesirspor Baltok'ta Ümraniyespor maçı hazırlıkları - Spor Toto 1.

12.09.2018 - 20:34
Lig'de Ümraniyespor'u konuk edecek Balıkesirspor Baltok, maçın hazırlıklarını zemini yenilenen Balıkesir Atatürk Stadı'nda sürdürdü - Teknik direktör Giray Bulak: "İki takım puan ve oyun olarak denk. Zor bir maç oynayacağız"


BALIKESİR (AA) - Balıkesirspor Baltok, Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında 17 Eylül Pazartesi günü sahasında Ümraniyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kırmızı-beyazlı ekip, 131 gün sonra sahaya çıktığı Balıkesir Atatürk Stadı'nda ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Isınma hareketleriyle başlayan idman, taktik çalışmayla devam etti.

Sakatlıkları süren Nizamettin Çalışkan ve Abdulkadir Özgen, takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanı, kulüp başkanı Mustafa Bahçeci ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Balıkesir Atatürk Stadı'ndaki zemin yenileme çalışmaları nedeniyle ligde Altınordu ve Osmanlıspor ile yaptığı iç saha maçlarını Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynayan kırmızı-beyazlılar, Ümraniyespor'u çalışmaların tamamlandığı Balıkesir Atatürk Stadı'nda ağırlayacak.


- "Zor bir maç oynayacağız"


Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, antrenmandan önce yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra kendi statlarında çalışma fırsatı bulduklarını söyledi.

Sahanın zeminini futbolcuların görmesini istediğini ifade eden Bulak, "Şu anda geri bildirim aldık; olumlu. Çocuklar burada oynamak istiyor. Biz de yetkili arkadaşlarımıza yönetim olarak müracaat edeceğiz. Biz oynamak istiyoruz ama teknik anlamda saha müsait mi? Onu belirledikten sonra sahamızda oynarız diye düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Bulak, Ümraniyespor ile zor bir maç oynayacaklarına değinerek, "İki takım puan ve oyun olarak denk. Geçen sezon evimizde berabere kalmıştık. Oyunun başında onlar bizi sıkıştırmıştı ama sonra oyunu ele geçirmiştik, kazansak play-off'a çıkan takım olacaktık. Zor bir maç oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Sakatlığı geçen Hırvat stoper Tomislav Glumac'ın her geçen gün daha iyiye gittiğini aktaran Bulak, "Elazığ'da 3-5 dakika oynadı. Çok da iştahlı oynamak istiyor. Abdulkadir ve Nizamettin'de küçük sakatlıklar var. Nizamettin'inki daha ciddi." diye konuştu.