19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

"Çok mücadele edip agresif oynayacağız"

"Çok mücadele edip agresif oynayacağız" - Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak: - "(Ümraniyespor maçı) Herkesin birbirini yenebildiği bir lig yaşıyoruz.

7.09.2018 - 15:53
'Kesin kazanırız' diyebilecek bir durumumuz yok ama kesinlikle çok mücadele edip agresif oynayacağız. Üç puanı almak için her şeyi ortaya koyacağız"

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, 5. haftada evlerinde oynayacakları Ümraniyespor maçına ilişkin, "Herkesin birbirini yenebildiği bir lig yaşıyoruz. 'Kesin kazanırız' diyebilecek bir durumumuz yok ama kesinlikle çok mücadele edip agresif oynayacağız. Üç puanı almak için her şeyi ortaya koyacağız." dedi.

Bulak, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona güzel oynadıkları bir maçla başladıklarını ancak Eskişehirspor maçında iyi bir performans sergileyemediklerini söyledi.

Eskişehirspor maçında son dakikada yenilen golle gelen beraberliğin kendilerini üzdüğünü aktaran Bulak, "Bunun yansıması da Osmanlıspor maçını etkiledi. Takımımızın neler yapabileceğini biliyoruz. Her takımı yenecek gücümüz var." diye konuştu.

Bulak, çok büyük sorunları olmadığına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Ligde birçok takım, 'transferi açamadık, oyuncu alamadık, borcumuz var' edebiyatıyla yola çıkarken biz, bu bahaneye hiç sığınmadık. Oyuncumuza, taraftarımıza, yöneticimize basınımıza inandık ve bu doğrultuda yola çıktık. Haftaya Ümraniyespor maçımız var. Ümraniyespor karşısında güzel bir sonuç alarak yükselişe devam etmek istiyoruz. Herkesin birbirini yenebildiği bir lig yaşıyoruz. 'Kesin kazanırız' diyebilecek bir durumumuz yok ama kesinlikle çok mücadele edip agresif oynayacağız. Üç puanı almak için her şeyi ortaya koyacağız. Oyuncularıma inanıyorum ve onların neler yapabileceğini biliyorum."

Bulak, Balıkesir Atatürk Stadyumu'ndaki çim yenileme çalışmalarında sona gelindiğine de değinerek, büyük ihtimalle salı günü sahalarında antrenman yapabileceklerini sözlerine ekledi.