29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Denizlispor'daki kongre süreci

Denizlispor'daki kongre süreci - Başkan Mustafa Üstek, gelecek hafta yapılacak kongrede aday olmayacağını duyurdu DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1.

14.09.2018 - 14:39
Lig ekiplerinden Denizlispor'un başkanı Mustafa Üstek, olağanüstü genel kurulda aday olmayacak.

Üstek, gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 Eylül'de yapılacak kongrede sağlık gerekçelerini göstererek aday olmayacağını söyledi.

Kongrede yeni bir başkan adayının çıkacağını belirten Üstek, "Olağanüstü genel kurulumuz ayın 20'sinde yapılacak. Adaylarımız var ama ben yokum. Aday olacaksam zaten kongre kararı almazdım. Bir başkası bayrağı devralacaktır. Artık kulüp başkanlığı yapmak sağlığımı olumsuz etkiliyor. Stresi kaldıramıyorum." ifadelerini kullandı.

Genel kurulda aday çıkmaması halinde yönetimden birinin başkanlık görevini devralacağını anlatan Üstek şöyle devam etti:

"Ben yönetimde devam edecek olsam dahi başkanlık görevini yapmam. Aramızdan biri başkan olur ve ben de desteğimi veririm. Maddiyatı da karşılarız. Pazartesi günü 3 puanımızın silinmemesi için 1 milyon liralık ödeme yapacağız. Camiadan destek alacağız."

Olağanüstü genel kurul, Denizli Atatürk Stadı'nda ilk olarak 20 Eylül Perşembe günü, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 28 Eylül Cuma günü yapılacak.