29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

"Mücadele ettik ancak olmadı"

"Mücadele ettik ancak olmadı" - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz: "İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık"KARABÜK (AA) - Spor Toto 1.

2.09.2018 - 15:49
Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, dün deplasmanda oynadıkları ve 2-0 yenildikleri Eskişehirspor maçında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Fikret Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün zor bir süreçten geçtiğini ve yeni yönetimin göreve geldiğini hatırlatarak, kan değişikliğinin fayda sağlamasını beklediklerini dile getirdi.

Sezon başında transfer ettikleri oyunculara, kulübün borçları nedeniyle lisans çıkartılamadığını vurgulayan Yılmaz, "Altyapı oyuncularımızla mücadele ediyoruz. Süper Lig'deki kadromuzda bulunup da hala lisansı bizde olan iki arkadaşımız takıma katıldı. İnşallah her şey daha iyi olur. Dün sahada köklü ancak zor durumda olan iki takım karşı karşıya geldi. Her iki takım da gençleriyle sahadaydı. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Mücadele ettik ancak olmadı. Eksiklerimiz olduğunu biliyoruz." diye konuştu.