28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Uçağın kanadı elektrik direğine temas etti

Uçağın kanadı elektrik direğine temas etti - THY: -"TK 2108 sayılı İstanbul-Ankara seferimizi icra etmek üzere, kalkış için pist başına doğru taksi yapmakta olan TC-LJE kuyruk kodlu Boeing 777/300 tipi uçağımız, yol kenarında bulunan elektrik direğine kanat kısmından temas etmiştir.

22.05.2019 - 09:59
Yolcularımızın ve ekibimizin sağlık durumlarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmamakla birlikte konu ile ilgili araştırmalar devam etmektedir"

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), İstanbul-Ankara tarifeli seferini yapmak üzere pist başına giden uçağın, yol kenarında bulunan elektrik direğine kanat kısmından temas ettiğini, yolcular ile ekibin sağlık durumlarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını bildirdi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, "TK 2108" sayılı İstanbul (IST) -Ankara (ESB) seferini icra etmek üzere kalkış için pist başına doğru taksi yapan "TC-LJE" kuyruk kodlu "Boeing 777/300" tipi uçağın, yol kenarında bulunan elektrik direğine kanat kısmından temas ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Yolcularımızın ve ekibimizin sağlık durumlarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmamakla birlikte konu ile ilgili araştırmalar devam etmektedir. Uçağımızda bulunan 274 yolcumuz, sefere yeni atanan TC-JJG kuyruk kodlu uçağımız ile seyahatlerini gerçekleştirecektir." ifadeleri kullanıldı.