16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Yalova'da iş yerine silahlı saldırı güvenlik kamerasında

Yalova'da iş yerine silahlı saldırı güvenlik kamerasında YALOVA (AA) - Yalova'da bir iş yerine yapılan silahlı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.

8.08.2018 - 14:53

İddiaya göre, Süleymanbey Mahallesi İstiklal Caddesi'ndeki bir nalbur dükkanına şüpheli B.Y. tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde B.Y'nin, kapalı iş yerinin kepengine tabancayla 5 dakika arayla iki el ateş etmesi yer alıyor.

İş yerinde hasara yol açan saldırı öncesi kepenge tehdit içerikli not bıraktığı ve bölgede bulunan bir çöp kamyonunu gasbetmeye çalıştığı da öne sürülen B.Y, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yapılan incelemede iş yerinin camına iki kurşun isabet ettiği belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İş yeri sahibi Abdülkadir Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırıyı komşusunun haber vermesi üzerine öğrendiğini söyledi.

Beşer dakika arayla iş yerine iki kurşun sıkıldığını belirten Bozkurt, "Bu kişiyi tanımıyorum. Ticari bir bağım da yok. Karakolda da ilk defa gördük. Orada bize saldırmaya kalkıştı. Kepenkte tehdit yazısı bulduk. Amcamı tehdit eden bir yazı. Saldırgan serbest kaldı. Bir daha gelir mi bilemiyoruz. Sürpriz yani." dedi.