E-Okul Giriş

e-Okul veli bilgilendirme sistemi. e-Okul'a Giriş

Milli Eğitim Bakanlığı, veli ve öğrencilere E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile bir çok bilgiye anında ve kolay erişim imkanı sağlıyor. Veliler öğrencilerin notlarını ve devamsızlıklarını e-okul üzerinden takip edebilirken öğrencilerin de bu bilgilere erişimi sağlanmış oluyor. TEOG sonuçlarının açıklanması ve nakil işlemleri gibi bir çok konuda e-okul veli bilgilendirme sistemi devreye giriyor.

01. Devamsızlık Bilgileri

E-Okul ile öğrenciler ve veliler güncel devamsızlık bilgisi takibini yapabilirler.

02. Haftalık Ders Programı

Öğrenciler haftalık ders programlarını e-okul sistemi üzerinden öğrenip takip edebiliyorlar.

03. Not Bilgisi

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, velilere ve öğrencilere internet üzerinden e-okul ile not bilgisi öğrenme fırsatı sunuyor.

04. Sınav Tarihleri

Veliler ve öğrenciler, güncel sınav tarihlerine ve sınav takvimlerine e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden ulaşıp takibini yapabiliyor.

05. Pansiyon Bilgileri

Kullanıcılar e-okul ile öğrencilerin barındıkları pansiyonların güncel zaman çizelgelerine ve yemek menülerine ulaşabiliyorlar.

06. E-Okul Androıd ve IOS'ta

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi uygulaması Android ve iOS platformlarında yer almaktadır.

Sınav Sonuçları

E-Okul, TEOG sınav sonuçları ve yerleştirme sonuçlarının da açıklanmasında kullanılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, sınav sonuçları, tercih sonuçları ve nakil işlemleri için e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden sorgulama imkanı veriyor.