Torino, Imbula için fiyat yükseltti!

Torino'nun, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Giannelli Imbula için yeni bir teklif yaptığı iddia edildi.

Haber; Sporx.com dış haberler
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Torino, Imbula için fiyat yükseltti!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
20 Temmuz 2017 01:18
SPORX DIŞ HABERLER - Galatasaray'da flaş Imbula gelişmesi! Galatasaray'ın orta sahaya takviye adaylarından biri olan Gianelli Imbula için Torino'dan ikinci teklif geldi.

Sky Italia'da yer alan habere göre; Stoke City'ye 12 milyon euro'luk satın alma opsiyonlu teklifi reddedilen Torino bu teklifini 15 milyon euro'luk satın alma opsiyonlu kiralama olarak revize etti.

Torino'nun Stoke City'den yanıt beklediği ve sonrasında Imbula'yı ikna turlarına başlayacağı belirtildi.



Galatasaray'ın gündemindeki diğer isimler

1- Fernando

Manchester City'nin kamp kadrosuna almadığı Fernando, menajerler vasıtasıyla Galatasaray'a önerildi. Sarı-Kırmızılılar oyuncunun şartlarıyla ilgili nabız yokluyor. Hocası Guardiola'nın gelecek planlarında yer almayan Fernando'nun bonservis bedeli düşündürüyor.

2- Krychowiak

PSG'nin ABD kampının kadrosuna almadığı Krychowiak'a Sarı-Kırmızılı yönetim 'fırsat transferi' gözüyle bakıyor. Geçen sezon Fransız devinin bonservisine 33 milyon Euro ödediği Polonyalı önlibero için kiralama formülü devrede. 27 yaşındaki oyuncunun menaceriyle de görüşülüyor.

3- N'Dinga

Şartların oluşması halinde orta sahanın merkezine 2 takviye birden yapmayı planlayan Aslan'ın radarına sürpriz bir isim girdi: Delvin N'Dinga. Lokomotiv Moskova'dan ayrılmaya hazırlanan N'Dinga için menacerine Galatasaray sorusu sorulurken, "Kulüp ismi veremem ama iki teklif aldık" dedi.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam