26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Lufthansa InTouch Hizmet Merkezi'ni yeniledi

İstanbul'daki Lufthansa InTouch Hizmet Merkezi yeni görünümüyle hizmete başladı.

3 Aralık 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Lufthansa InTouch Hizmet Merkezi'ni yeniledi

Hizmet Merkezi, Zincirlikuyu'dan Kağıthane'de bulunan modern ve daha büyük bir binaya taşındı.

2 Aralık'ta Fazlı Kılıç (Kağıthane Belediye Başkanı) ve Ulf Widera (Lufthansa InTouch Operasyon Direktörü) resmi bir törenle Lufthansa InTouch'un yeni ofisini açtı.

Yeni ofis 1.400 metrekare alana sahip ve 200'den fazla Müşteri Hizmetleri Danışmanı için en son teknolojiyle donatılmış bir çalışma ortamı sağlıyor.

Yeni lokasyon büyük değer katıyor

Lufthansa InTouch, Lufthansa Grubu'nun Yetkinlik Merkezi olarak Müşteri Hizmetleri alanında dünya çapında sekiz lokasyonda faaliyet gösteriyor.

Lufthansa InTouch Istanbul Hizmet Merkezi 2003 yılında kurulmuş olup Lufthansa, SWISS ve Austrian Airlines yolcularına haftanın yedi günü destek vermekte.

Lufthansa InTouch CEO'su Erik Mosch açılışta yaptığı konuşmada, "Hizmet Merkezimiz için doğru lokasyonu seçmek uluslararası havacılık sektöründe başarıyla faaliyet göstermek için çok önemliydi" diyerek yeni lokasyonun öneminin altını çiziyor. "Kağıthane diğer yabancı şirketlerin de buraya taşınmasıyla hızla büyüyen bir ekonomik merkez halini aldı. Bu nedenle Kağıthane Hizmet Merkezimizin faaliyetini sürdürmesi ve daha da büyümesi için yüksek potansiyele sahip en uygun lokasyon.”

En son teknolojiyle donatılmış ofisler

Lufthansa InTouch Istanbul iç mimarinin en son standartlarına göre tasarlanıp  son teknoloji ürünü iletişim alt yapısı ile donatıldı.

Bu sayede Lufthansa InTouch, Müşteri Hizmetleri Danışmanlarına hizmet kalitelerini en yüksek seviyeye taşımaları için katkıda bulunmakta.

Erik Mosch " Lufthansa Group havayollarıyla uçan tüm yolculara kişiye özel ve üstün hizmet sunmaya kendimizi adadık" diyor.

Cazip çalışan programları

LH InTouch Istanbul uluslararası havacılık sektöründe Almanca ve İngilizce konuşan adaylar için mükemmel kariyer geliştirme fırsatları sunuyor.

Ulf Widera "Danışmanlarımızı kapsamlı bir eğitim ve kariyerlerini ileriye taşımaları için özel olarak tasarlanmış yetenek geliştirici programlarla kalifiye hale getiriyoruz" dedi ve şöyle devam etti: "Bunun yanı sıra çalışan bağlılığını arttırmak için çalışanlarımıza cazip olanaklar sunmaktayız. Danışmanlar uluslararası deneyimler kazanmak için diğer merkezlerimizden bir meslektaşlarıyla çalışma yerlerini değiştirebilir veya bilgi hazinelerini genişletmek için hizmet verilen havaalanlarını yerinde ziyaret edebilirler."

90 Ülke, 30 dil, 200 farklı hizmet

Her yıl dünya genelinde Lufthansa InTouch Hizmet Merkezleri telefon ya da e-posta, chat ve sosyal medya aracılığıyla yaklaşık olarak 11 milyon müşteri işlemi gerçekleştiriyor.

Toplam 2.000 Müşteri Hizmetleri Danışmanı 30’dan fazla dilde, 90’ı aşkın ülkedeki müşterilere 200 farklı alanda hizmet sunuyor.

Müşteri Hizmetleri Danışmanları yolcuların biletleme işlemlerini, rezervasyon değişikliklerini gerçekleştiriyor, bagaj ve Miles & More (Lufthansa Grubu'nun bağlılık programı) hakkında bilgi sunuyorlar. Aynı zamanda seyahat acenteleri için bir iletişim noktası görevini yürütüyor.