19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Paris Air Show 2017 başladı

Uluslararası Paris Hava Fuarı, Fransız Havacılık ve Uzay Sanayii Derneği GIFAS’ın bir yan kuruluşu olan SIAE tarafından her iki yılda bir düzenlenen uluslararası bir havacılık ve uzay fuarı sergisidir.

19 Haziran 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Paris Air Show 2017 başladı

Dünyanın en eski ve en büyük hava gösterilerinden biridir. Burada uçak motorları, uydu navigasyon teknolojisi, uçak kabinleri, koltuklar ve silah sistemleri gibi havacılık endüstrisinin ve ilgili ekipmanların en yeni teknolojileri sunulur.

Yıllar geçtikçe bu gösteri sektörün en önemli uluslararası platformlarından biri haline geldi. Fuarın ilk günleri sadece ticaret ziyaretçilerine mahsustur. Hafta sonu etkinlik kapılarını halka açacaktır.

Bugün başlayan fuara yaklaşık 150 uçak katılıyor.

Aralarında TAI imalatı HÜRKUŞ uçaklarının da bulunduğu çok sayıda sivil ve askeri uçak, öğleden sonra, katılımcılara teknik uzmanlıklarını sergileme fırsatı veren gösteriler sunacak.

Organizatörler 17 Haziran – 23 Haziran 2013 tarihleri ​​arasında, Le Bourget’teki Uluslararası Paris Hava Fuarı’na yaklaşık 2215 katılımcı ve 315000 ziyaretçi olacağını belirttiler.

Paris Air Show Öncesinde Muhteşem Bir Gösteri

Boeing, bugün Paris Air Show’da 737 MAX 9 ve 787-10 Dreamliner’ı sergileyecek. Resmi gösterinin öncesinde, üretici iki jetin özelliklerini tanıtan yeni bir video yayınladı.

Hareketler, tipik bir uçuşta hiç yaşamayacağınız hareketler değil ama yine de izlemek eğlenceli.

Gösteri takeoff ile başlıyor. Uçak neredeyse dikey bir açıyla yeri terk ediyor gibi görünüyor. Her iki uçak da – tek koridorlu 737 ve geniş gövdeli 787 – havada, gerçek bir şölen başlatıyor.

Gösteri Kuzeybatı Pasifik’in üzerindeydi ve Washington Eyaleti’nde çekildi.

Boeing 737 MAX 9 ve 787-10 Dreamliner’ın videosu gerçek. Her ikisi de test pilotları tarafından uçuruldu. Çekimlerin hiçbirinde *CG efektleri kullanılmadı.

Video, izleyip takip eden bir uçak ve helikopterden çekildi.

Boeing 737 MAX 9 ve 787-10 Dreamliner’ın gelişmiş tasarımlarını, üstün performansını ve güzelliğini izleyin!