4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

THY tablet ve laptopları kabinde taşıyacak

THY, bu sabah yaptığı açıklamada, ABD uçuşlarında internet erişimi, sosyal medya güncellemeleri, sms, e-posta kontrolü ve mobil mesajlaşmaya imkân sağlayan uygulamayı Nisan itibarıyla hayata geçireceğini duyurmuştu.

25 Mart 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
THY tablet ve laptopları kabinde taşıyacak

Yapılan açıklamada hem ABD hem de İngiltere uçuşlarında yolcuların uçağa binene kadar tabletlerini kullanmalarını olanak sağlanacağı ifade edildi.

Buna göre yolcular eğer isterlerse elektronik eşyalarını bagaja vermek yerine uçak kapısında görevlilere teslim edebilecek.

THY, uçağa binerken teslim alacağı tabletleri kırılmaya karşı özel muhafazalı kutularda taşıyıp inişte yolculara teslim edecek.

Reuters'a konuşan bir yetkili, "Yolcularımız uçağın kapısında tabletlerini kart karşılığında özel muhafazalı kutularda taşınmak üzere teslim edebilecekler. Varış noktasında da tabletler kart karşılığında yolcuya teslim edilecek. Böylece tabletler zarar görme riskine karşı hem özel muhafazalı olarak taşınacak, hem de yolcular uçağın kapısına kadar tabletlerini kullanabilecekler. Bu gece yarısından itibaren uygulamayı hayata geçireceğiz. Amacımız yolcu memnuniyetini artırmak" dedi.

Aynı uygulamayı dün Emirates başlatmıştı.