18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

“15 Temmuz’un kahramanlarına vefa borcumuz var”

Kadoil, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde örnek bir davranışa imza atıyor.

15 Temmuz 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
“15 Temmuz’un kahramanlarına vefa borcumuz var”

Türkiye çapındaki 450 bayisinden o gün elde edeceği kazancı 15 Temmuz şehit aileleriyle paylaşacaklarını açıklayan Kadooğlu, “Atacağımız her adım milletimize olan vefa borcumuzdur” dedi. “Demokrasiye ve millet iradesine sahip çıkmak için canlarını ortaya koyan şehitlerimize vefa borcumuz var” diyen Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Kadoil’in Türkiye çapındaki 450 bayisinden elde edilecek gelirin 15 Temmuz şehit aileleriyle paylaşılacağını açıkladı. 

O GECE BİR MİLAT 

Hain darbe girişimine toplumun her kesiminin birlik ve beraberlik duygusuyla karşı çıktığını ve 15 Temmuz’un bir milat olduğunu vurgulayan Kadooğlu, “Demokrasiye ve ülkemize sahip çıkma inancını tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğimiz 15 Temmuz’da, şehit olan vatandaşlarımız için atacağımız her adım milletimize olan vefa borcumuzdur. Kadoil olarak bu vatan borcu için üzerimize düşeni yapmak istedik ve 15 Temmuz günü elde edeceğimiz geliri şehit ailelerimizle paylaşma kararı aldık” dedi.

Benzer projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Kadooğlu, şunları söyledi: Toplumdan aldığımızı topluma verme felsefesiyle geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de sosyal sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.