26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

200 otelciye Bakanlık eğitimi

Kültür ve Turizm Bakanlığı uzmanları, Ankara’daki otellerin çeşitli departmanlarında çalışan toplam 200 kişiye ön büro hizmetlerinden kişisel gelişime kadar birçok konuda eğitim verdi.

25 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
200 otelciye Bakanlık eğitimi

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen kurslar, yaklaşık bir ay sürdü. Royal Anka Otel, Hotel İçkale, Maltepe 2000 Hotel ve Ankara Altınel Otel’de düzenlenen kurslarda katılımcılara ön büro, kat hizmetleri, mutfak, yiyecek ve içecek servisi ve kişisel gelişim eğitimi verildi. Otellerin çeşitli departmanlarında çalışanların katıldığı kursta, otel yöneticilerine ayrıca “yönetici eğitimi” de verildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı uzmanları Cezzim Özdemir, Dönüş Koçak Yolbilir, Burak Dikici, Elif Özkan ve Özgül Demir’in eğitmen olarak katıldıkları kurslara katılan yaklaşık 200 otel çalışanına başarı sertifikaları ise 24 Mart’ta başlayacak olan Expo Travel Ankara Fuarı’nda düzenlenecek törenle verilecek.

Hizmet Kalitesi İçin Eğitim Şart

ATİD Başkanı Birol Akman, otel çalışanlarına dönük eğitim faaliyetlerinin, hizmet kalitesinin artması noktasında büyük önem taşıdığını söyledi.