19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

2018 çocuk erkekliğe adım attı 

Maddi imkanları kısıtlı ailelerin çocuklarını sünnet ettirerek düzenlediği şölenle, binlerce çocuğun en özel günlerini unutulmaz kılan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2000 yılından beri sürdürdüğü geleneği, bu yıl da bozmadı.

8 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
2018 çocuk erkekliğe adım attı 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni’nde 2018 çocuk muhteşem bir organizasyonla erkekliğe ilk adımlarını attı.  Sincan Aile Yaşam Merkezi’ndeki Sünnet Şöleni’ne Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da katıldı.  

HEDİYELER DAĞITILDI 

Daha önceden steril bir klikte uzman hekimler tarafından sünnet edilen çocuklar, şölende eğlencenin tadını çıkardı. Yüz boyama, Karagöz-Hacivat gösterileri, palyaçolar ve daha birçok eğlenceli etkinlikle keyifli bir gün geçiren çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker ve limonata ikram edildi. Ayrıca içinde okul malzemelerinin bulunduğu hediye paketleri ve çeşitli oyuncaklar da dağıtıldı. Çocuklar kadar ailelerin de eğlendiği sünnet şöleninde, Ankara Büyükşehir Belediyesi sanatçıları Nur Yoldaş ve Mustafa Özcan da sahne aldı. Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar 34 bin 369 çocuğu sünnet ettirdi.