27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Büyük Ankara Festivali’nde termal esintisi

Ankara’nın termal otelleri Büyük Ankara Festivali’nde görücüye çıktı. Çok sayıda termal otelin stant kurduğu festivalde Doktorun Oteli Haymana standı ilgi odağı oldu.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Büyük Ankara Festivali’nde termal esintisi

Çok sayıda termal otelin katıldığı festivalin gözdesi, gerçekleştirdiği masaj şovları ve çekilişleri ile Doktorun Oteli oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Doktorun Oteli standını ziyaret eden isimler arasındaydı. 

Ankara’da özellikle Haymana bölgesinin sağlık ve kaplıca turizmi açısından bulunmaz bir destinasyon olduğunu belirten Doktorun Oteli Yönetim Kurulu’ndan Ali Cenk Yorulmaz, şehir turizmini geliştirmek açısından bu tip organizasyonlarda yer almanın öneminden bahsetti. Yorulmaz; “Şehrimiz dünyanın en kaliteli termal sularındandan birine sahip. Tedavi edici özelliği ile de ön plana çıkan bu zenginliğimizi geniş kitlelere tanıtmak biz turizmcilerin ilk görevi. Bu nedenle çok sayıda kuruluşu ve insanı aynı çatıda toplayan bu tip organizasyonlara katılmak tanıtımımız açısından büyük önem teşkil ediyor” şeklinde konuştu. 

ÜCRETSİZ MASAJ İLGİ ODAĞI OLDU

Birbirinden farklı gösterilerin sahnelendiği ve konserlerin gerçekleştiği organizasyonun en çok ilgi çeken aktivitelerinden biri ise ücretsiz masaj şovları oldu. Doktorun Oteli standında yabancı masözler tarafından uygulanan masaj seansları ziyaretçi akınına uğradı.