18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Darbenin izlerini gördüler

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan, öğretmenleri gözetiminde birer öğrenci, 15 Temmuz gecesi menfur kalkışma hareketinin izlerini taşıyan Ankara Emniyet Müdürlüğü binasını ziyaret etti.

22 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Darbenin izlerini gördüler

Altındağlı öğrenciler, Fethullahçı Terör Örgütü’nce 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişiminde bombaladıkları Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Öğrenciler, darbenin izlerine şahitlik etti.

15 Temmuz’da FETÖ örgütü mensuplarınca Türkiye Cumhuriyeti Devletini, demokrasiyi ve milli iradeyi hedef alan haince bir darbe girişimi esnasında bombalar yağdırdığı yerlerden biri olan Ankara Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin ziyaretine açıldı.

Darbenin gerçekleşmesini engelleyen ve yaşanan kahramanlık öykülerinin gelecek nesillere aktarılmasının sağlanması amacıyla Ankara genelinde ilk olarak Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan, öğretmenleri gözetiminde birer öğrenci Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Şefika Biçer başkanlığında, 15 Temmuz gecesi menfur kalkışma hareketinin izlerini taşıyan Ankara Emniyet Müdürlüğü binasını ziyaret etti. Ziyaret esnasında olayları bizzat yaşayan Ankara Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla ilişkiler Şubesi Müdürü Mevlüt Akkaş, emniyete yağan bombalarla ilgili bilgilendirdi ve konuyla ilgili fotoğraf, video görüntüleri öğrenci ve öğretmenlere izletti.

ARAÇLAR ziyaret edildi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Ulaşım Dairesi otoparkında bulunan hain darbe girişimi gecesinde zarar gören emniyet müdürlüğüne ait araçlar da ilk defa olarak öğrenci ve öğretmenler tarafından ziyaret edildi. Ulaşım Dairesi Müdür Yardımcısı Ahmet Çevik de bu ziyaret esnasında öğrenci ve öğretmenleri bilgilendirdi. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenler yerinde gördükleri darbe izlerini ve hissettiklerini arkadaşlarıyla paylaştı.