27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

EGO otobüsleri bayram da bedava

EGO otobüsleri Kurban Bayramı’nda Ankaralılar’ı ücretsiz taşıyacak. Başkentliler, bayramın birinci gününden itibaren bedava seyahat edebilecek. Mezarlıklara da ücretsiz servis konulacak.

18 Ağustos 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
EGO otobüsleri bayram da bedava

Başkent'te Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi, Ankaralılar’ın bayramı sıkıntısız geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı ve ulaşım konusunda da müjde verdi. EGO otobüsleri Kurban Bayramı’nda Ankaralılar’ı ücretsiz taşıyacak. Başkentliler, Kurban Bayramı’nın birinci gününden itibaren EGO otobüsleriyle ücretsiz seyahat edebilecek. 

MEZARLIKLARA SEFER DÜZENLENECEK

EGO Genel Müdürlüğü, şehir içi ulaşımın yanı sıra, Karşıyaka, Ortaköy ve Sincan mezarlıklarına da bayram süresince ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Çimşit Mezarlığı’na Sincan Lale Meydanı’ndan,  Karşıyaka Mezarlığı’na Metro Hastane durağından, Ortaköy Mezarlığı’na ise Ulus’tan ücretsiz otobüsler kaldıracak. Karşıyaka, Ortaköy ve Sincan mezarlıklarının büyüklükleri dikkate alınarak Yenimahalle Karşıyaka Mezarlığı’na 4, Çimşit Mezarlığı›nda 2 Mamak Ortaköy Mezarlığı›na ise bir EGO otobüsü bayram süresince hizmet verecek. Otobüsler Karşıyaka ve Ortaköy mezarlıkları içinde de ring seferi yapacak. Bayram dolayısıyla Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde de (AŞTİ) vatandaşın mağdur olmaması için gerekli önlemler alındı. Uzun bayram tatili nedeniyle otobüs sıkıntısı yaşanmaması için ek seferler konuldu. Yolcuların biletlerini alırken kontrol etmeleri konusunda da uyarıda bulunuldu.